Header Ads

IMPACT! 2019. Július 26. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban újra szembenéz egymással Michael Elgin és Brian Cage egy Street Fight mérkőzésen, Rich Swann kockára teszi az X-Division bajnoki címét Jake Crist ellen, kötelek közé lép Moose, valamint Jordnnye Grace megküzd Kiera Hogan-nel.

Michael Elgin a Slammiversary PPV-n megküzdhetett Brian Cage el a világbajnoki címért. Big Mike elvesztette azt a mérkőzést, sőt még Rhino is megtámadta az este folyamán. Elgin továbbra sem tett le róla, hogy megszerezze a világbajnoki címet, ezért kihívta Cage-t egy Street Fight mérkőzésre.
Rich Swann töretlenül őrzi az X-Division bajnoki címét, az utolsó kihívója Johnny Impact volt, akit sokan esélyesnek tartottak az öv elhódítására. Swann megvédte a címét a korábbi világbajnokkal szemben, azonban továbbra sem dőlhet hátra, ugyanis új kihívója akadt Jake Crist személyében.
Moose a múltheti Mash-Up Tournament adásban Eddie Edwards csapattársaként kiváló csapatmunkát mutatott fel a korábbi barátjával közösen annak ellenére, hogy kettejük viszonya nem épp felhőtlen mostanság. Moose az este folyamán újra a kötelek közé fog lépni.
Két hete láthattuk, hogy a két korábbi barátnő, Jordynne Grace és Kiera Hogan a Slammiversary gálát követő adásban csúnyán egymásnak estek, miután Jordynne maga mögé utasította Kiera-t és Madison Rayne-t. Kiera és Jordynne a ma esti adásban egy egyéni küzdelemben fog szembenézni egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.