Header Ads

IMPACT! 2019. Július 19. - Mash-Up! Tournament - Összefoglaló

A múltheti Mash-Up! Tournament IMACT! adásban láthattunk egy tornát, ahol nem épp a megszokott párosok mérkőztek meg egymással. A torna győztes párosa szembenéz majd egymással az augusztus 3-án megrendezésre kerülő Unbreakable rendezvényen, a világbajnoki cím kihívó jogáért. A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Moose & Eddie Edwards vs. Rohit Raju & Cody Deaner
A Mash-Up! torna Moose és Eddie Edwards valamint Rohit Raju és Cody Deaner párosának összecsapásával kezdődött. Annak ellenére, hogy Eddie és Moose nem ápol már jó viszonyt egymással, kiválóan együtt tudtak dolgozni, ami már Rohit Raju és Cody Deaner párosáról nem volt elmondható. Eddie egy Boston Knee Party rúgással leterítette Rohit Raju-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést a csapatának. A meccs után Raj Singh is felment a ringbe, és Rohit-tal közösen megtámadták a Deaners formációt.

Jimmy Jacobs interjút készített a színfalak mögött Ace Austin-nal. Ace esteli partnere Aiden Prince lett volna, de ő ezt elutasította, így Austin új csapattárs után kell hogy nézzen, ha részt akar venni a tornán.

Rich Swann & Madman Fulton vs. Wentz & Jake Crist
A meccs előtt Rich Swann felspannolta Madman Fulton-t, ezt látva pedig azt hitték a nézők, hogy a korábbi ellenségek talán kellőképp össze tudnak majd dolgozni egymással, és akár meg is nyerhetik a mérkőzést. Ez azonban nem így történt, ugyanis Fulton elárulta csapattárást, és inkább összedolgozott Jake Crist-el, beáldozva ezzel a győzelmet. Fulton egymás után többször a földhöz vágta Swann-t, akit ezek után Jake Crist egy Fisherman's Buster-rel már könnyedén le tudott győzni.

A backstage-ben Ace Austin megkérdezte Madison Rayne-től, hogy nem-e lenne a csapattársa az este folyamán, de a lány elutasította ezt az ajánlatot. Ekkor a semmiből ott termett Stone Rockwell, aki szívesen csatlakozna Austin-hoz.

Michael Elgin & Willie Mack vs. Ace Austin & Stone Rockwell
A meccs korai szakaszában Ace Austin és Stone Rockwell elszórakoztatta a közönséget, amit Michael Elgin hamar megunt, és megtámadta Rockwell-t. Elgin és Mack a pár héttel ezelőtti rivalizálásuk ellenére egész jól össze tudtak dolgozni, aminek meg lett az eredménye, ugyanis Big Mike egy Elgin Bomb után kikopogtatta Rockwell-t. Így Willie és Michael is továbbjutott a következő fordulóba.

A szünetben Sami Callihan elmondta, hogy nem érti miért kell megint a kötelek közé lépnie Tessa Blanchard-al, ugyanis már egyszer ezt megtette a Slammiversary PPV-n, amikor is legyőzte a lányt. De ha ez kell ahhoz, hogy világbajnoki címmérkőzéshez jusson, akkor meg fogja nyerni a tornát.

Jimmy Jacobs interjút készített Taya Valkyrie-vel. Taya elmondta, hogy újra győzni fog Jessica Havoc és Madison Rayne ellen.

Trey & Dave Crist vs. Sami Callihan & Tessa Blanchard
Trey egészen elképesztő módon Sami Callihan-nek öltözve jelent meg az arénába, lemásolva az oVe vezetőjének minden mozdulatát. Trey a folytatásban is próbálta utánozni Sami stílusát, amit Callihan nem nézett jó szemmel, de közben a Tessa elleni rivalizálását is szem előtt tartotta. Sami miután pacsizott Tessa-val, rádobta a lányt a földön fekvő Trey-re. Ezt megismételte Tessa is, amit a közönség nagyon élvezett. Trey be akarta vinni Sami Piledriver mozdulatát Tessa-nak, de ez nem sikerült neki, helyette a lány adott egy DDT-t a Rascalz csapat oszlopos tagjának. Ezt  követően Tessa kiosztott egy Magnum-ot Trey-nek, majd jött Sami, aki egy Piledriver-el pontot tett a meccs végére, és tovább juttatta a csapatát a döntőbe.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatában újra megnézhettük a tavalyi Redemption PPV oVe vs. Tommy Dreamer, Moose és Eddie Edwards mérkőzését. A meccset az oVe nyerte, a mérkőzés után viszont Eddie bosszút állt Sami Callihan-en, de véletlenül leütötte a feleségét Alisha Edwards-ot is a bambuszbotjával.

Jessicka Havok vs. Madison Rayne vs. Taya Valkyrie (c)
A mérkőzés elején Madison és Taya megpróbálták együtt megállítani Jessica-t, de ez nem sikerült nekik. Havoc egymás után verte vissza Taya és Madison támadásait. John E. Bravo ezt látva inkább kihúzta a ringből Taya-t, így Madison Rayne esett Havoc áldozatául, aki a Tombstone Piledriver után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Jimmy Jacobs utolsó interjúalanya Michael Elgin volt, aki elmondta, hogy az este folyamán megnyerik Willie Mack-el a tornát, majd az Unbreakable gálán legyőzi Mack-et, így pedig újra kihívhatja Brian Cage-t egy világbajnoki címmérkőzésre.

Eddie Edwards & Moose vs. Sami Callihan & Tessa Blanchard vs. Wentz & Jake Crist vs. Micheal Elgin & Willie Mack
Elérkeztünk a torna döntőjéhez, ahol a négy továbbjutott csapat nézett szembe egymással. A döntő első kiesői Eddie és Moose voltak. Eddie-t Michael Elgin ejtette ki, miután bevitt neki egy Elgin Bomb-ot. Tessa a meccs egy adott pontján szembe került Elgin-nel, de Sami jobbnak látta, ha inkább közbe avatkozik. Elgin leütötte Sami-t, majd ezt követően Wille Mack-et is. Elgin elhagyta a ringet, Sami pedig kikopogtatta Willie-t, így ők is kiestek a döntőből. Sami ezt követően oVe-es csapattársával, Jake Crist-el kezdett el harcolni. Sami bevitt egy Piledriver-t Jake-nek, majd jött Tessa, aki egy Magnum után legyőzte Jake-et. Ezzel Tessa Blanchard és Sami Callihan nyerték a tornát, így ők küzdhetnek meg egymással az augusztus 2-ai Unbreakable gálán a világbajnoki cím kihívó jogáért.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.