Header Ads

IMPACT! 2019. Július 19. - Mash-Up! Tournament - Előzetes

A ma esti Mash-Up! Tournament IMACT! adásban egy torna veszi kezdetét, ahol nem épp a megszokott csapatok mérkőznek meg egymással. A torna győztesei szembenéznek egymással az augusztus 3-án megrendezésre kerülő Unbreakable rendezvényen, ahol már a világbajnoki cím kihívó joga lesz a tét.

A torna egyik talán legszokatlanabb párosát Sami Callihan és Tessa Blanchard fogja alkotni. Tessa és Sami a Slammiversary PPV-n még egymás ellen lépett a kötelek közé, ma este viszont egy csapatként kell helyt állniuk, méghozzá Sami oVe-s csapattársa, Dave Crist ellen. Dave párja Trey Miguel lesz.
A másik szokatlan párost Rohit Raju és Cody Deaner fogja alkotni. A két birkózónak nem épp felhőtlen a kapcsolata egymással, de ez elmondható Eddie Edwards és Moose párosáról is. A két korábbi barát ma egy csapatot kell hogy alkosson Rohit Raju és Cody Deaner ellen.
Az aktuális X-Division bajnok sem épp egy barátja oldalán kell hogy ringbe lépjen. Swann-nak Madman Fulton lesz a csapattársa, ellenfeleik pedig Zachary Wentz és Jake Crist lesznek.
Michael Elgin két hete még a világbajnoki címért harcolhatott Brian Cage ellen. Elgin nem tudta legyőzni a bajnokot, sőt a mérkőzés után még Rhino is megtámadta. Most Elgin egy korábbi ellenfelével, Willie Mack-el kell hogy újra megküzdjön.
Az este folyamán láthatunk majd egy Knockouts mérkőzést is. Taya Valkyrie hiába védte meg a bajnoki címét a Slammiversary PPV-n, továbbra sem dőlhet hátra, ugyanis két ellenfele is lesz a mai adásban Jessica Havoc és Madison Rayne személyében.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.