Header Ads

IMPACT! 2019. Július 12. - Slammiversary reakciók - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Josh Mathews és Don Callis kibeszélték a Slammiversary PPV mérkőzéseit, valamint megnézhettük Jordynne Grace, Kiera Hogan és Madison Rayne összecsapását.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A Slammiversary utáni első IMPACT! adást Josh Mathews és Don Callis nyitotta. A két kommentátor az este folyamán kibeszélte a gálán történteket, valamint megnézhettük a birkózókkal készített interjúkat a mérkőzéseik után. 

Moose legyőzte vasárnap este RVD-t, amire nagyon büszke is volt. A hardcore legenda is elismerte Moose győzelmét a mérkőzés után. A kommentátorok továbbra is nagy lehetőségeket látnak Moose-ban.

Eddie Edwards egy nagyon rég nem látott, First Blood mérkőzéstípusban győzte le Killer Kross-t. Kross újra előhozta Edwards-ból azt az énjét, amit tavaly láthattunk tőle a Sami Callihan elleni feudja során. Kross arcfestése sokakat Vampiro-ra emlékeztetett, és a két birkózó összecsapása meghatározó pontja volt a gálának. 

Mathews és Callis ezt követően egy szobában folytatta a beszélgetést, és elsőként a rég látott Jimmy Jacobs csatlakozott hozzájuk, hogy megvitassák a Monster's Ball mérkőzést, amit Taya, Rosemary, Havok és Su Yung vívott egymással a Knockouts Championship címért. Callis-nak ez a Monster's Ball mérkőzés tetszett a legjobban mind közül amit valaha látott, és Taya megérdemelten maradt a női bajnok, mivel ő nyújtotta a legjobb teljesítményt a meccsen. James Mitchell a mérkőzés előtt elmondta Su Yung-nak és Havok-nak, hogy mindegy melyikük nyeri a mérkőzést, a meccs után viszont elképesztő dühös volt Yung-ra.

A csapatbajnoki mérkőzés megvitatásába D'Lo Brown is becsatlakozott, aki nem rég írt alá egy új hosszútávú szerződést az Impact Wrestling-gel. A meccs után Josh Alexander és Ethan Page elmondták, hogy megígérték a rajongóknak, hogy megvédik a címeiket, és ezt be is tartották. A Rascalz mindenképp szeretne egy újabb lehetőséget, az LAX pedig úgy véli, hogy a North tagjai pusztán a szerencsének köszönhetik, hogy még mindig bajnokok. Santana-t és Ortiz-t valószínű most láthattuk utoljára az Impact Wrestling-nél. 

A folytatásban megnézhettük a pár héttel ezelőtti A Night You Can't Misst gála főmérkőzését. A meccsen Tommy Dreamer és Great Muta legyőzték Johnny Impact és Michael Elgin párosát. 

A meccsről Tommy Dreamer elmondta, hogy megtiszteltetés volt a gyerekkori példaképével egy csapatban harcolni Johnny Impact és Michael Elgin ellen. Dreamer kitért a Sami Callihan vs. Tessa Blanchard mérkőzésre is. Dreamer mindkettőjüket dicsérő szavakkal illette, és nem gondolta volna, hogy Tessa képes lesz 20 percig küzdeni Sami ellen. Callihan elmondta a meccs után, hogy abszolút nem fogta vissza magát, úgy küzdött a gálán, mint ha egy férfivel birkózott volna. Tessa is bele tett mindent, állítása szerint 110%-ot nyújtott a meccsük során, és ezzel azt hiszem mindenki egyet is ért.

Az X-Division bajnoki címmérkőzés megvitatásába Petey Williams csatlakozott be. A korábbi bajnok nem gondolta volna, hogy Rich Swann meg tudja őrizni a címét Johnny Impact-el szemben. Callis szerint Swann újra megmutatta milyen elképesztő dolgokra képes a ringben, és szerinte a világbajnoki címre is kihívást jelenthet a jövőben. Johnny Impact a meccs után mindenre és mindenkire dühös volt amiért nem tudta legyőzni Swann-t. Impact még az eddigi cinkostársába, John E. Bravo-ba is belekötött.

Josh Mathews és Don Callis végül a világbajnoki címmérkőzést vitatták meg Scott D'Amore-val közösen. D'Amore elmondta, hogy Cage nem volt 100% os formában a mérkőzés során, és így még inkább számít nagyszerű teljesítménynek, hogy meg tudta védeni a címét Elgin ellen. Scott izgatottan várja, hogyan alakul a folytatásban a világbajnoki cím sorsa. Brian Cage a meccs után elmondta, hogy Elgin megérdemelt egy lehetőséget a világbajnoki címre, azzal pedig már nem törődik, hogy mi volt a mérkőzés után. Elgin-t sem érdekli a maszkos alak aki megtámadta, ő továbbra is a világbajnoki cím megszerzésére szeretne koncentrálni. 

Jordynne Grace vs. Kiera Hogan vs. Madison Rayne
Az adás egy Triple Threat Knockouts mérkőzéssel folytatódott. A három lány összecsapását a Slammiversary PPV Kick Off Show-jában láthatta a közönség, de adásba nem került, így azt most nézhették meg a rajongók. Jordynne, Kiera és Madison még két héttel ezelőtt kerültek viszályba, mikor Kiera legyőzte Madison Rayne-t. Ezen a mérkőzésen most Jordynne tudott győzedelmeskedni miután bevitte Kiera Hogan-nek a Grace Driver finisher-ét. A meccs után Jordynne odament Madison Rayne-hez, hogy kezet fogjon vele, de Madison hátba támadta a lányt. Madison-nak Kiera is besegített, és együtt estek neki a mérkőzés győztesének.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.