Header Ads

IMPACT! 2019. Július 12. - Előzetes

A ma esti Slammiversary utáni első IMPACT! adásban Don Callis és Josh Mathews megvitatják a gálán történteket, kezdetét veszi a Mash-Up Tournament, valamint megküzd egymással Jordynne Grace, Kiera Hogan és Madison Rayne.

Múlt hét vasárnap rendezte meg az Impact Wrestling a Slammiversary PPV-t. A gálán mindegyik bajnok megőrizte az övét, valamint egy nem várt személy is megjelent, aki mint azóta már kiderült Rhino volt. Az este folyamán Don Callis és Josh Mathews együtt fogják megvitatni a PPV-n történteket.
Jordynne Grace, Kiera Hogan és Madison Rayne a Slammiversary PPV-n megküzdött egymással, de ez a mérkőzést nem került akkor adásba, így ma este ezt is megnézhetjük.
Az este folyamán elkezdődik egy torna is, ami a Mash-Up nevet kapta, erről azonban sokat még nem árult el a cég. Egy azonban biztos, Tessa Blanchard és Sami Callihan akik egy hete még viszályban álltak egymással, most egy csapatot fognak alkotni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.