Header Ads

IMPACT! 2019. Július 07. - Slammiversary PPV - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling a 17. Slammiversary PPV-jét a Texas állambeli Dallasban. A gálán kivétel nélkül kockára teszi az összes bajnok a címét, köztük Brian Cage, aki a világbajnoki övét Michael Elgin ellen szeretné megvédeni.


Az este folyamán láthatunk egy X-Division Open Challenge mérkőzést is, ahol TJP is a kötelek közé fog lépni. A korábbi X-Division bajnok TJP miután visszatért az Impact Wrestling-hez,  egymás után kétszer is legyőzte a szervezet egyik legjobb high-flyer-ét Ace Austin-t. TJP a gálán nyílt kihívást fog hirdetni, hogy minél előbb újra az X-Division bajnoki cím közelébe kerüljön.

RVD a United We Stand gálán hivatalosan is visszatért az Impact Wrestling-hez. A korábbi világbajnok rögtön lenyűgözte a rajongókat, ugyanis a már jól ismert stílusa semmit nem változott az évek során. Erre a fiatal generáció is felkapta a fejét, és előbb Ethan Page majd Moose is meg akart küzdeni a hardcore legendával. Moose a ma esti gálára időzítette az RVD elleni mérkőzését.
Eddie Edwards és Killer Kross a Rebellion PPV után kezdtek viszályba. Killer Kross közbeavatkozott Eddie és Fenix küzdelmébe, aminek köszönhetően Edwards kikapott azon a mérkőzésen. Ezt követően a felek megküzdöttek egymással, és Kross széttörte Eddie, Kenny névre keresztelt bambuszbotját. A viszályba időközben becsatlakozott Sandman is, aki Eddie mellé állt. A két birkózó a gálán egy rég látott "First Blood" meccstípusban fog megküzdeni egymással.
Az este folyamán láthatunk egy Intergender mérkőzést is. Sami Callihan kihívta egy küzdelemre a korábbi Knockouts Champion-t Tessa Blanchard-ot. Sami jelezte már Tessa felé, hogy nem fog finomkodni a lánnyal, Tessa pedig minden el akar követni annak érdekében, hogy Glenn Gilbertti, Jake Crist után Callihan-t is maga mögé utasítsa.
Taya Valkyrie már a tavalyi Bound for Glory PPV óta uralja a Knockouts divíziót. Taya azóta számos nagy nevű birkózó ellen megvédte a bajnoki övét, azonban most három lány ellen kell bizonyítania, ha továbbra is a női részleg élén szeretne maradni. A Monster's Ball mérkőzésen Jessica Havok, Rosemary és Su Yung lesznek azon, hogy elhódítsák Taya Valkyrie-től a bajnoki övet.
Johnny Impact még világbajnokként szerezte meg a kötelező kihívó jogot az X-Division bajnoki címre. miután megnyerte a United We Stand gálán az Ultimate X mérkőzést. Johnny szerette volna, hogy kettő cím birtokosa legyen, de Brian Cage a Rebellion gálán megfosztotta a világbajnoki övtől, így Impact most Rich Swann X-Division bajnoki címére pályázik.
A Tag Team Championship cím körül nem rég változás történt, ugyanis az előre meghirdetett LAX vs. Rascalz küzdelmet keresztbe húzta a North, mivel a péntek esti Bash at the Brewery rendezvényen Ethan Page és Josh Alexander legyőzték Santana és Ortiz párosát. Így a ma esti mérkőzésre már nem az LAX, hanem a North érkezik már bajnokként, a címért pedig kettő helyett három csapat fog megküzdeni.
Brian Cage az áprilisi Rebellion PPV-n legyőzte Johnny Impact-et, ezzel pedig lett a szervezet új világbajnoka. Brian-re a gála után kihagyás várt, ugyanis egy mozdulat következtében rosszul érkezett a padlóra és megsérült a háta. A bajnok azóta felépült, és kész kockára tenni a világbajnoki címét Michael "Big Mike" Elgin ellen.

Mérkőzéslista:

Brian Cage (c) vs. Michael Elgin - Impact World Championship
Taya Valkyrie (c) vs. Rosemary vs. Su Yung vs. Jessicka Havok - Four-Way Monster's Ball Match for Impact Knockouts Championship
Rich Swann (c) vs. Johnny Impact - Impact X Division Championship
Impact World Tag Team Championship
The North (Ethan Page and Josh Alexander) (c) vs. LAX vs. The Rascalz (Dezmond Xavier and Zachary Wentz) - Impact World Tag Team Championship
Killer Kross vs. Eddie Edwards - First Blood Match
Moose vs. Rob Van Dam - Singles Match
Sami Callihan vs. Tessa Blanchard - Intergender Match
TJP - X-Division Open Challenge Match

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.