Header Ads

IMPACT! 2019. Július 05. - A Slammiversary előtti utolsó adás - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Ace Austin visszavágót kért TJP-től, Kiera Hogan megküzdött Madison Rayne-el, Rohit Raju szembenézett Laredo Kid-del, megtudhattuk ki lesz ott a Slammiversary PPV csapatbajnoki címmérkőzésén a Rascalz formáció tagjai közül, valamint Johnny Impact és John E. Bravo kiállt Rich Swann és Willie Mack párosa ellen.A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

TJP vs. Ace Austin
TJP és Ace Austin visszavágó mérkőzésével kezdődött a múltheti IMPACT! adás. Ace Austin magabiztosan kezdte ezt az összecsapást, nem mint a két héttel ezelőttit, és többször is tusba tudta fogni TJP-t. Ace kiugrott a kötelek közül egy Space Fly-al a ring mellett álló TJP-re, majd visszatérve a szorítóba újabb támadást indított a korábbi X-Division bajnok ellen. TJP ennek ellenére fordítani tudott, és egy szorító fogásba fogta Ace Austin-t, aki kénytelen volt feladni a mérkőzést.

A szünetben Johnny Impact és John E. Bravo interjút adtak Melissa Santos-nak. A korábbi világbajnok és Bravo együtt készültek az esteli mérkőzésükre.

Kiera Hogan vs. Madison Rayne
A két lány összecsapása előtt Jordynne Grace érkezett meg az arénába, és csatlakozott Josh Mathews és Don Callis kommentátor párosához. Kiera már a meccs előtt bele is kötött Jordynne-ba, amit Madison kihasznált, és átvette az irányítást a mérkőzés korai szakaszában. Madison egy Ripcord Cutter után közel került a győzelemhez, de Kiera fordítani tudott, és egy módosított Swinging Neckbreaker-rel legyőzte a korábbi 5x-ös női bajnokot. A meccs után Jordynne felment a ringbe, hogy szembe nézzen Kiera-val, de ő inkább elhagyta az arénát.

A backstage-ben Gama Singh egy különleges teával akarta megkínálni Rohit Raju-t a mérkőzése előtt, de a Deaners formáció kiöntötte a teát a kancsóból, és sört töltött a helyére.

James Mitchell megpróbálta lenyugtatni Su Yung-ot és Jessica Havoc-ot a múltheti összeszólalkozásuk után. Mitchell elmondta a két lánynak, hogy a Slammiversary PPV-n az legyen a céljuk, hogy megállítsák Rosemary-t.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Rosemary és Jade egy korábbi Monster's Ball mérkőzését. A meccset Rosemary nyerte.

Rohit Raju vs. Laredo Kid
Laredo Kid rögtön egy kisebb problémával találta szembe magát a meccs elején, ugyanis mikor megpróbált felugrani a ring sarkánál a kötélre, az alsó rögzítés elengedte az oszlopot. A mexikói pankrátor ettől függetlenül nem esett kétségbe, és újra véghez vitte a Moonsault mozdulatát, majd nem sokkal később egy Dive-al ki ugrott a ring mellett álló Rohit-ra. Miután a felek visszamentek a ringbe, Laredo újabb ugrásra készült, de Gama Singh elterelte a bíró figyelmét, Raj Singh pedig megpróbálta megtámadni Laredo-t. Ezt Rohit Raju kihasználta, és egy Double Foot Stomp ugrás után kikopogtatta Laredo Kid-et.

Moose érkezett a ringbe, hogy beszéljen a Rob Van Dam elleni mérkőzéséről. Moose elmondta, hogy kisgyerekként rajongott az ECW birkózóiért, köztük Van Dam-ért is. De ennek már 20 éve, és most már más idők járnak. Moose még egy rövid ideig fényezte magát, de RVD ezt megunta és befutott a ringbe, majd nekiesett Moose-nak. A két birkózót végül a biztonságiaknak kellett szétválasztaniuk.

Trey vs. Wentz vs. Dezmond Xavier
Ahhoz, hogy kiderüljön ki legyen az a két személy aki megküzdhet az LAX ellen a vasárnap esti PPV-n, Trey, Wentz és Dez úgy döntöttek, hogy megküzdenek egymással. A vesztes nem lehet ott a csapatbajnoki címmérkőzésen. A három birkózó elkápráztatta a közönséget a mozdulataikkal, főleg mikor egymás után ugrottak ki a kötelek közül. Wentz egy Standing Shooting Star után ki akarta kopogtatni Dez-t, majd jött Trey, aki egy Springboard Double Cutter-el mind a két Rascalz tagot a földre küldte. Wentz és Dez végül összedolgoztak egymással, és a szokásos Standing Shooting Star finisher-ükkel legyőzték Trey Miguel-t. Így Zachary Wentz és Dezmond Xavier küzdhet meg a csapatbajnoki címért a Slammiversary PPV-n.

Killer Kross prédikációt tartott a templomban, ahol múlt héten összeszólalkozott Eddie Edwards-al. Kross beszélt az Eddie elleni First Blood mérkőzéséről, majd beleivott egy vérrel teli kehelybe.

Johnny Impact & John E. Bravo vs. Willie Mack & Rich Swann (c)
Az este főmérkőzésén Johnny Impact valamint John E. Bravo nézett szembe Rich Swann és Willie Mack párosával. Kezdetben Johnny egyedül állt ki Willie és Swann ellen, de a folyatásban már Bravo is becsatlakozott a meccsbe egy-egy mozdulat erejéig. Johnny megpróbálta végrehajtani a Spanish Fly mozdulatát Mack-en, de ez nem sikerül neki, helyette Willie egy Super Neckbreaker-rel a földre küldte a korábbi világbajnokot. Ezt követően Swann kilökte a ringből Johnny-t, így Bravo egyedül maradt. Rich Swann ráugrott egy Phoenix Splash-el John E. Bravo-ra, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Az adás végén láthattuk, ahogy az oVe tagjai az épület tetején tartottak egy kisebb party-t, amit Tessa Blanchard zavart meg. Tessa megtámadta a Crist testvéreket és Sami Callihan-t egy baseballütővel.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.