Header Ads

CM Punk SMS-ben kapott ajánlatot az AEW-tól

CM Punk a "hottest freeagent" jelenlegi a piacon, persze ha pankrációról van szó, hiszen már az összes nagy név leszerződött valahová. 
5 éve nem lépett ringbe - (Fotó: WWE)
Punk nevét azóta boronálják össze az All Elite Wrestling-gel, hogy a szervezet megszületett, de eddig semmi kontrétumot nem tudtunk a két fél tárgyalásáról. Punk most az ESPN-nek adott interjújában újra kitért az AEW-ra, kiemelve, hogy nem lesz ott az All Outon.

Az All Out kapcsán:

Videókat készítenek, ahol rólam beszélnek, folyamatosan rólam van szó a médiában. Ez úgy hangozhat, mintha piszkálnám őket, de ez nem így van. Szimplán ez történik, de hát népszerű srác vagyok, ezért beszélnek rólam. Ugyanakkor én az interjúimban nem beszélek róluk, de amikor erről kérdeznek, akkor elmondom, hogy nem leszek ott.

Az ajánlatokról:

Utoljára egy üzenetet kaptam Codytól. Már néha magam sem tudom hogyan válaszoljak nekik, mert ha válaszolok, akkor az interjúikban egyből arról beszélnek, hogy tárgyaltak Punkkal. Úgy gondolom, ha valaki üzletet akar kötni velem, akkor jöjjön és beszéljen velem személyesen. Az SMS-ben küldött ajánlatok nem a leghelyesebb módja a jó üzletek megkötésének.

A Punk pletyka azért is aktuális, mert ott lesz a Starrcasten, ami az All Out helyszínén és hétvégéjén kerül megrendezésre.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. Könyörgöm ne térjen már vissza !!! Azt mondta egyszer,hogy a pankrációs karrierjét lezártnak tekinti ez maradjon is így akkor.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.