Header Ads

*SPOILER* - Hatalmas változás az Universal Bajnoki Címmérkőzésben

Már nem Braun Strowman Brock Lesnar első számú kihívója.
(Fotó: WWE)
A Royal Rumble pay-per-viewn Braun Strowman ellen védte volna meg a WWE Universal Bajnoki Címet Brock Lesnar, de ez módosult. A változtatást Vince McMahon kezdeményezte, miután Strowman a Corbin elleni csatározásában tönkretette a szervezet elnökének limuzinját. Braun nem akart fizetni a tettéért, így Vince a címmérkőzés elvételével büntette a Monstert, aki távozott az arénából.

Emiatt az elnöknek új kihívó után kellett néznie, elsőként John Cena jelentkezett be, akiben Mr. McMahon eddig soha sem csalódott. Majd Drew McIntyre, Baron Corbin és Finn Bálor is megérkezett és miután egymásnak ugrottak, Vince kijelentette, hogy a Fatal 4-Way meccs győztese hívhatja ki Lesnart a Royal Rumble-ön.


Később Jinder Mahal is egy lehetőségért áhítozott, de alul maradt Finn Bálorral szemben, így nem került be az adás főmérkőzésébe. A Fatal 4-Wayt Bálor nyerte meg, miután bevitte a tust John Cenán, aki a meccs után gratulált az ellenfelének. Ha Bálor január 27-én nyer, akkor kétszeres Universal Bajnokká válik, hiszen ő volt a cím első birtokosa, még 2016-ban, de akkor egy vállsérülés miatt lemondani kényszerül arról.

 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.