Header Ads

Shawn Michaels a visszatérésről: "Nem akarom többé"

2018-ban egy olyan dolog történt, amelyről azt gondoltuk nem következhet be, ez pedig Shawn Michaels visszatérése volt.
Legmerészebb álmainkban sem hittük, hogy megtörténhet - (Fotó: WWE)
A WWE Hall of Famer az utóbbi időszakban besegít Triple H-nek az NXT-ben, illetve edzősködik a Performance Centerben. Tavaly kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot, ez pedig a visszatéréséhez vezetett a 2010-es visszavonulása után. Ott folytatta, ahol abbahagyta, hiszen The Undertaker miatt kellett visszavonulnia, majd ő volt a fő oka annak, amiért visszatért. Ez természetesen csak a történet része, a valódi magyarázata a szaúdi showért felajánlott pénzösszeg és a birkózni vágyás volt.

Győztesként távozott újra, hiszen Hunter tag team társaként legyőzte Undertakert és Kane-t a Crown Jewelen. Michaelst azóta is nyaggatják egy következő meccsről, de most a Sky Sportsnak tiszta vizet öntött a pohárba.

Meggyőztek. Különleges volt számomra a visszatérés. Megelégszem azzal, amit tettem, de már nem akarom többé. A saját WrestleMania pillanatodon kívül egyetlen jobb dolog van, mégpedig, hogy megnézed és segíted másokét. Nekünk is megvolt a magunk ideje, most az új generáción a sor, akikben rengeteg potenciált látunk.

Ezzel egyértelművé tette, miszerint nem akar még egyszer visszatérni és inkább az ifjoncok felemelésére koncentrál, jó barátjával, Triple H-dzsel.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.