Header Ads

Sasha Banks is távozna?

Habár vasárnap egy hatalmas meccset kap, mégis a lehetséges távozók között említik.
(Fotó: WWE)
Sasha a Royal Rumble pay-per-viewn megmérkőzhet a Ronda Rouseyval a Raw Női Bajnoki Címért, de nem sok esélye van azt megszerezni. Rouseyval a WrestleManiáig bajnokként számol a szervezet, bár sosem lehet tudni mi történhet a WWE-ben. 

Nemrégiben Sasha tett arra utalást, hogy a Revival-el együtt távozhat a WWE-ből, de a rajongók nem nagyon törődtek ezzel. A Wrestling Observer szerint Banks is az elégedetlenek között van, így van ebben valami. A heti adásokra sem fér már fel mindenki, hiszen telített a roster, akik közül mindenki jó. A szervezet push-sal próbálja kárpótolni az elégtelen birkózókat, de ezt sem olyan könnyű megoldani.

Ha Sasha Banks nem nyeri meg a RAW Női Bajnoki Címet Ronda Rousey ellen, akkor az újonnan bevezetett női Tag Team öveket veheti célba, amelyet jó esélye van megszerezni Bayleyvel az oldalán. 

(Forrás: RSN)

7 megjegyzés:

 1. Én nagy rajongója vagyok Sasha Banks-nek belőle jó WWE Womens Tag Team bajnok lehet Boss N Hug Connection

  VálaszTörlés
 2. Na lehet hogy a revival vagy kanellisek tavoznak de sasha na ez az igazi kacsa hir.

  VálaszTörlés
 3. Egy nagyon alábecsült női birkózó,Simán vihetné a hátán a női divíziót.

  VálaszTörlés
 4. Hát Sasha egy külön ügy...uhhh nah a Sasha markok most megesznek...Sashaval sok baj volt, az utóbbi időben sajnos nem a teljesítményével, hanem az állandó picsogásával hívta fel magára a figyelmet. Én nagyon jó előadónak tartom, sőt lófaszt..ő a legjobb Charlotte-al az élen, de amikor egy kicsit kellett volna hallgatnia, akkor pont picsogott. Nem szeretem ha valaki nem áll ki magáért, és hallgat, mint szar a fűben, de most az egyszer ezt kellet volna tennie...Ott van Rousey, tudta jól, hogy egy ideig nem lesz bajnok, de main event közelében tarthatta volna magát ha hallgat. A WWE nem felejtette, hogy ő ki, az 100-as, tudják jól hogy Sasha bármikor top lehet, csak kicsit félrerakták...Ez egy teszt szokott lenni a wwe-ben, hogy ha képes vagy a kevesebből is valamit kihozni, és nem picsogni, akkor a helyed biztos lesz...ott van AJ, megjött nem main eventelt, de a midcardban megállta a helyét, és volt neki az alap...Sasha egyszer nem volt main eventer az 5 éve alatt, és már picsogni kezdett...ez probléma...Miss Mercedes magába kellene nézzen...az AEW neki nem megoldás, a wwe férfi sztárokból nem is, de nők szempontjából abszolút a csúcson van...még a stardom se közelíti meg őket, pedig az egy nagyon jó női szervezet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egesz jol meg fogalmaztad egyet ertek jogy sasha sajnos ahogy sokan masok a hisztivel teszik tonkre a karierjuket jo sasha meg annyira nincs azon a szinten hogy ezert egybol jobber lesz de ha ido utan abba haggya a sok sirast akkor a raw top csaja lesz rondaval meg lexyvel egyutt. Amugy egy baj van az irasoddal az hogy beckyt kihagytad a legjobbak kozul😁

   Törlés
  2. Igen a pillanat hevében kihagytam Beckyt, ez tényleg igaz, e őt is beleértettem, csak valamiért kifutott az agyamból. Elnézést ezért. :)

   Törlés
 5. elégtelen? magyarul elégedetlen?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.