Header Ads

Jön az All Elite Wrestling!

Izgalmasan indult 2019 a pankráció világában. Több hónapnyi célozgatás után az Elite tagjai hivatalosan is bejelentették, hogy saját wrestling szervezetet alapítanak. A fő értelmi szerzők természetesen Cody Rhodes és a Young Bucks, ők hozták össze 2018 egyik legnagyobb meglepetését, az All Int is.

Második adásuk a Double or Nothing, azaz aMindent vagy semmit” nevet fogja viselni. Az elkövetkező napokban további bejelentésekre számíthatunk, de néhány dolgot már most sejteni lehet. Az AEW mögött áll Amerika egyik leggazdagabb embere, Shahid Khan is. A pakisztáni származású milliárdos kezében van többek között a Jacksonville Jaguars NFL csapat, és a Fulham F. C. focicsapat. Az All Elite felé több televíziós csatorna is érdeklődést mutat, és már számos birkózót leigazoltak. Az még kérdéses, hogy más szervezetekkel milyen kapcsolatot tudnak majd kialakítani. 
Január nyolcadikára sajtótájékoztatót hirdettek meg, melyről természetesen mi is beszámolunk majd. Addig is boldog új évet minden olvasónknak! 😉

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.