Header Ads

IMPACT! Homecoming PPV - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling a 2019-es év első PPV-jét, a Homecoming-ot a szervezet egy korábban használt arénájában, a Nashville-ben található The Asylum-ban. A gálán terítékre kerül az összes bajnoki cím, és a számos mérkőzés mellett láthatunk egy Ultimate X meccset is, amin megtudhatjuk, hogy ki lesz a szervezet új X-Division bajnoka.

Sami Callihan miután nem tudta megszerezni Brian Cage-től az X-Division bajnoki címet, viszályba keveredett az Impact Wrestling-nél nem rég debütáló Willie Mack-el. Callihan az eheti IMPACT! adásban megtámadta Mack-et, aki ezért revansot akar venni az oVe vezetőjén.
Eddie Edwards és Moose viszálya tavaly nyár óta tart, amikor is Moose a barátja ellen fordult, mondván Edwards nem látogatta meg őt a kórházban, miután agyrázkódást szenvedett az Austin Aries elleni mérkőzése során. A két birkózó azóta már többször egymásnak esett, sőt Eddie-t még a zárt osztályon is kezelték a dühkitörései miatt. Eddie miután Raven segítségével kiszökött a kórházból, újra nekiesett Mosse-nak, és kihívta egy Falls Count Anywhere mérkőzésre a korábbi legjobb barátját.
Allie és Kiera Hogan a Bound for Glory PPV-n még közösen küzdöttek meg Su Yung-al, azóta azonban a két lány barátságában változás történt. Allie-t elragadta a sötétség, és csatlakozott Su Yung-hoz, amit Kiera hiába próbált megfékezni, nem sikerült neki. A két lány ezen a héten megküzdött egymással, amiből Allie jött ki győztesen, de Su Yung-al közösen a meccs után megtámadták Kiera-t, akinek Jordynne Grace sietett a segítségére. Jordynne most összeáll Kiera Hogan-el, hogy bosszút álljanak Su Yung és Allie párosán.
Brian Cage miután megvédte az X-Division bajnoki címét Sami Callihan-el szemben, nem várt döntést hozott. Letette az övét, hogy éljen az Option C jogával, és kihívja az aktuális világbajnok Johnny Impact-et egy címmérkőzésre. A megüresedett övre az Impact Wrestling kiírt négy kvalifikációs mérkőzést, akinek a győztesei egy Ultimate X meccs keretein belül megküzdhetnek egymással. Jake Crist, Ethan Page, Rich Swann és Trey Miguel között dől el, hogy ki lesz a szervezet új X-Division bajnoka.
Tessa Blanchard és Taya Valkyrie a Bound for Glory-n küzdött meg egymással először a Knockouts Championship címért. Tessa akkor sikeresen megvédte az övét, bár Taya úgy gondolta, hogy ez részben a bíró figyelmetlenségének volt betudható. Azóta a két lány már többször szembe nézett egymással, a ma esti küzdelmüknek pedig újra a bajnoki öv lesz a tétje. A mérkőzésnek egy speciális bírója is lesz, mégpedig a Hall of Famer Gail Kim, ezzel is megelőzve, hogy Tessa újra kijátssza a játékvezetőt.
Az este folyamán terítékre kerülnek a csapatbajnoki övek is, Santana és Ortiz kockára teszi a címeiket Pentagon Jr. és Fenix párosa ellen. A két csapat jó baráti viszonyt ápol egymással, viszont a mexikói testvérpár ezt most nem fogja nézni, ugyanis mindent el akarnak követni annak érdekében, hogy ők legyenek a szervezet új Tag Team bajnokai.
Eli Drake és Abyss viszálya még a Bound for Glory-n kezdett kibontakozni, amikor a korábbi világbajnok egy Hall of Famer birkózóval szeretett volna megküzdeni. Abyss meg is érkezett a kihívására, és egy asztalba vágta Drake-et. Drake azóta ezt megbosszulta Abyss alteregóján, Joseph Parkon, majd Tommy Dreamer-el is konfliktusba keveredett. Drake hiába nem híve a hardcore stílusnak, most még is eleget kell tennie Abyss felkérésének, aki egy Monsters Ball típusú mérkőzésre invitálta őt.
A gála főmérkőzését az aktuális világbajnok Johnny Impact, és az Option C lehetőséggel élő Brian Cage fogja vívni egymással. A két birkózó eddig jó baráti viszonyt ápolt egymással, azonban ez az eheti adásban átfordult. Johnny és Cage a Lucha Brothers elleni mérkőzésük után csúnyán egymásnak esett, amiből arra lehet következtetni, hogy az esti mérkőzésük során sem fognak finomkodni egymással, amikor már az Impact World Championship cím lesz a tét.

Egy kis ízelítő a gála előtt


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.