Header Ads

IMPACT! 2018. Január 11. - Visszavágó vagy bosszú? - Összefoglaló

A Homecoming PPV utáni első IMPACT! adásban folytatódott a viszály Johnny Impact és Killer Kross között, a Lucha Brothers megküzdött a The Rascalz-al, Willie Mack visszavágót kért Sami Callihan-től, visszatért az Impact Zone-ba Scott Steiner, és a kötelek közé lépett Tessa Blanchard is.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Johnny Impact ringhez való érkezésével kezdődött a Homecoming PPV utáni első IMPACT! adás. Johnny elmondta, hogy nagyon fontos számára a világbajnoki cím, de semmi nem fontosabb a feleségénél, aki Killer Kross támadása után kórházba került. Impact nyílt kérdéssel fordult Kross felé, és megkérdezte tőle, hogy mi a problémája. Választ azonban nem kapott, ugyanis megérkezett az arénába Brian Cage. Cage szerint neki kellene most itt állnia világbajnokként, és mivel Johnny-nak közbeavatkoztak a barátai a mérkőzésükbe, ezért visszavágót szeretne. Johnny erre azt mondta, hogy ez nem a legalkalmasabb idő, ugyanis a felesége kórházban van. Brian-t nem érdekelte, hogy mi van Taya-val, ugyanis Johnny sem törődött azzal, hogy ő mennyi áldozatot hozott, hogy megküzdhessen a világbajnoki címért. Ekkor megjelent Killer Kross, aki elmondta, hogy mostanra Brian Cage-nek kellene lennie a bajnoknak, ugyanis 10 kopogás után sem tudott volna kijönni a tusból, majd hozzátette, hogy örül neki, hogy Taya a kórházban van, és ha kiengedik újra vissza fogja küldeni oda. Ekkor Johnny ki akart menni a ringből, amit Cage nem engedett neki, de a világbajnok lerúgta Brian-t, majd ráugrott Killer Kross-ra. A két birkózó visszatért a ringbe, ahol Brian válaszul leütötte Johnny Impact-et, Kross pedig Cage-t. Kross ezután távozott a kötelek közül, Brian Cage pedig előbb a magasba emelte a világbajnoki címet, majd odadobta a földön fekvő Johnny Impact-nek.

Az eset után a színfalak mögött az orvosok ellenőrizték Johnny Impact állapotát, de megjelent Brian Cage. Johnny kérte Cage-től, hogy engedje meg neki, hogy előbb rendezze a viszályát Killer Kross-al, majd utána meg fogja kapni a visszavágó mérkőzését. Cage elfogadta a bajnok ajánlatát, majd Josh Mathews ezt követően bejelentette, hogy Johnny Impact és Killer Kross meg fog küzdeni egymással az este folyamán egy NO DQ tét nélküli mérkőzésen.

Lucha Brothers vs. The Rascalz
Pentagon Jr. és Fenix miután nem tudta legyőzni az aktuális csapatbajnok LAX-et a Homecoming PPV-n, újra a kötelek közé léptek, ellenfeleik pedig a The Rascalz formáció két tagja, Dezmond Xavier és Zachary Wentz voltak. A meccset Pentagon és Dezmond kezdte, Xavier kezdetben megpróbálta utánozni a korábbi világbajnok mozdulatait. Ezt Pentagon nem sokáig tűrte, és neki esett ellenfelének. A két csapat tagjai ez után már véresen komolyan vették a dolgot, és egy percig sem kímélték egymást. A küzdelemből végül a mexikói testvérpár jött ki győztesen, Pentagon Jr. egy Fear Factor Piledriver után sikeresen kikopogtatta Dezmond Xavier-t. A felek a meccs után kölcsönösen kezet ráztak egymással.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettünk a legelső Ultimate X mérkőzést, ahol Michale Shane, Kazarian és Chris Sabin küzdött meg egymással. A meccset Michael Shane nyerte meg, és lett a szervezet új X-Division bajnoka.

Josh Mathews felment a ringbe, hogy köszöntse, és interjút készítsen az új X-Division bajnok Rich Swann-al. Rich elmondta, hogy a Homecoming PPV-n elért sikere, pályafutása egyik legnagyobb pillanata volt, majd hozzátette, hogy tisztában van vele, milyen nagy nevek szerezték meg ezt a címet ő előtte. Az interjút Sami Callihan szakította félbe, aki kizavarta a ringből Mathews-t. Sami elmondta, hogy neki és Swann-nek közös múltjuk van egymással, de ebbe nem megy bele, mert nem érdemli meg a közönség, hogy elmondja nekik. Ezt követően adott egy oVe-s pólót az új bajnoknak, mondván, hogy csatlakozzon a családjához. Ekkor megérkezett Willie Mack és nekiesett Callihan-nek. Rich nagy nehezen szét tudta szedni a két birkózót.

Willie Mack vs. Sami Callihan
Az előbbi szegmens után megérkezett a bíró a ringbe, és elkezdődött Willie Mack és Sami Callihan visszavágó mérkőzése. A két birkózó durván neki esett egymásnak, Sami egy adott ponton, miután a rámpán kiosztott egy Piledriver-t Mack-nek, már úgy érezhette, hogy kezében a győzelem, de Mack pont vissza tudott érni a kötelek közé, mielőtt a játékvezető kiszámolta volna őt. Ezt követően Sami még egyszer megpróbált bevinni egy Piledriver-t Mack-nek, de másodjára már nem sikerült neki, helyette Willie fordítani tudott a helyzetből, és tusba tudta fogni Callihan-t, amivel megnyerte a visszavágót.

A backstage-ben Konnan együtt italozott Santana-val és Ortiz-zal. Az LAX vezetője elismerte, hogy tévedett, és gratulált a srácoknak a fantasztikus mérkőzésükhöz amit a Lucha Brothers ellen vívtak a Homecoming PPV-n.

Sami Callihan dühös volt a Willie Mack elleni meccse után, majd erre még rátett egy lapáttal, hogy az épp arra járó LAX tagok is kinevették.

Scarlett Bordeaux érkezett a ringbe, és a maga szokásos stílusában elmondta, hogy egyszer minden jó dolog véget ér, és a következő adásban megtudhatjuk, hogy ki nyerte a tehetségkutatóját. Ekkor megjelent a Desi Hit Squad, és Gama Singh kérte Scarlett-et, hogy várjon még a nagy bejelentéssel, mert ők akarják megnyerni a tehetségkutatót, hogy kapjanak egy sztriptízt tőle. A beszélgetést Scott Steiner szakította félbe. Steiner dühös volt, hogy a Desi Hit Squad megzavarta Scarlett-et. Gama Singh rosszullétet tettetve jobbnak látta ha inkább nem szól bele dologba, de Rohit Raju és Raj Singh megpróbálták megtámadni Steiner-t, amiből azonban ők jöttek ki rosszul. Scott mindkettőjüknek egyszerre vitte be a Steiner Recliner mozdulatát. Ekkor Scarlett közbe szólt, hogy szeretné folytatni amiért a ringbe jött, majd adott egy sztriptízt Scott Steiner-nek.

Tessa Blanchard vs. Cali Collins
Tessa Blanchard a Homecoming PPV-n elvesztette a Knockouts Championship címét Taya Valkyrie ellen, most azonban újra a kötelek közé lépett. A Cali Collins elleni mérkőzése amolyan üzenet volt Gail Kim számára. Az alig pár perces mérkőzést Tessa a Buzzsaw DDT mozdulatával akarta lezárni, de helyette inkább úgy döntött, hogy Gail Eat Defeat finisherét alkalmazza Collins ellen.

Eddie Edwards interjút adott McKenzie Mitchelle-nek. Eddie örült, hogy le tudta győzni Moose-t, és véget vetett kettejük viszályának. Ekkor Eli Drake lépett oda hozzá, aki megjegyezte Eddie-nek, hogy ő egymás után legyőzte a hardcore birkózókat, majd megkérdezte tőle, hogy valóban ezt az utat akarja-e járni.

Su Yung és Allie beszéltek a színfalak mögött Rosemary visszatéréséről, aki egy üzenet hagyott a két lánynak egy véres koporsón.

Johnny Impact(c) vs. Killer Kross – Non-Title No Disqualification Match
Johnny Impact rögtön neki esett Killer Kross-nak, aki ezt követően egy széket húzott a világbajnok nyakára, és nekivezette a ring oszlopának. Impact és Kross ezt követően még több széket kezdett el használni egymás ellen, majd végül Johnny mikor arra készült, hogy végrehajtsa a befejező Starship Pain mozdulatát a földön fekvő ellenfelén, megjelent Moose. Moose belelökte a kötélről Johnny-t a ring mellett felállított asztalba, ezzel segítve Killer Kross-t a győzelemhez. Kross a Kross Jacket finisher-ével feladásra kényszerítette Johnny Impact-et.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.