Header Ads

Így reagált a WWE Univerzum Gene Okerlund halálára

A korábbi munkatársak mellett, a jelenlegi szupersztárok is megemlékeztek a szerdán elhunyt Gene Okerlundról.
(Fotó: WWE)
Lehetetlen lett volna nem mosolyogni, amikor "Mean" Gene Okerlund betért valahova. A WWE számos ikonikus és szórakoztató pillanatának volt hangja, a WWE család mérhetetlenül hiányolni fogja.
- Vince McMahon

Mean Gene, szeretlek testvérem.
- Hulk Hogan

Értesültem Mean Gene Okerlund haláláról. Riporterként és bemondóként sem volt párja.  Egyszerűen a legjobb. Teljesen profi volt a gyors bölcsességeivel, szarkazmusával, humorával és az aranyat érő hangjával. Részvétemet fejezem ki a családjának és barátainak.
- Steve Austin

Eddig a napig ő volt az egyik legközelebbi barátom már 1972 óta. Nem csak a legjobb hang és személyiség volt a riporter szakma történetében, hanem egy ember, aki emlékezetessé tette minden olyan ember életét, akinek szerencséje volt őt megismerni. Nyugodj békében, tudom soha sem senki sem fogja átvenni a helyed.
- Ric Flair

A hangja volt az iparunk egy egész érájának. Sztárja volt a WWE néhány legemlékezetesebb szegmensének. Mean Gene-t mindenki szerette, akinek volt lehetősége vele dolgozni. Ezekben a nehéz időkben gondolatban a családjával vagyunk.
- Triple H

Gene Okerlund egy hihetetlenül nagy tehetség volt. Mindent és mindenkit jobbá tett. Köszönöm a hihetetlen emlékeket. Részvétem a családjának és azok számára, akik szerették.
- Stephanie McMahon

A pankráció történetének legjobb riportere volt. Nagyon sokat tudott arról, hogyan kell wrestling promót csinálni. Egy nagyszerű srác volt.
-Chris Jericho

Hiányozni fogsz, részvétem a családodnak.
- Zelina Vega

A gyermekkorom hangja volt és minden idők egyik legjobbja, hiányozni fogsz Gene.
- Natalya

Utoljára a Észak-Karolinában láttam Mean Gene-t, a WrestleCade-en. Igaz a mondás, hogy a holnap sohasem garantált. Köszönj Jan-nek is Mean Gene.
- Jim Ross.

Elvesztettünk egy legendát, a senkihez sem hasonlítható "Mean Gene" Okerlundot. Milyen ikonikus karrier, milyen jól megkülönböztethető hang...
- The Rock

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.