Header Ads

Chris Jericho: "Szívesen látnám CM Punkot az AEW-ban"

Az elmúlt időszakban Chris Jericho sokat szerepel a médiában, hiszen egy exkluzív szerződést kötött az All Elite Wrestling-gel.
Jericho és Punk a Monday Night RAW-n - (Fotó: WWE)
Jerichoval a WSVN-TV riportere, Chris Van Vlient készített interjút szombaton, amelyben elmondta, hogy miért szerződött az AEW-hoz, illetve hány évre szóló kontraktust írt alá velük, de megemlítette azt is, miszerint a volt főnök Vince McMahon mit gondolt erről, illetve szóba került CM Punk és Kenny Omega is.

Miért szerződött az All Elitehez?

A múlt évben megtapasztaltam, hogy milyen az élet a másik oldalon, amikor szerepeltem a New Japannél, az All In-en  vagy éppen a Cruise-on. Rájöttem, mint ahogyan a Young Bucks vagy épp Kenny Omega, hogy jó az élet a WWE-n kívül is. Aztán amikor megjelent egy milliárdos, megkaptam az életem legnagyobb ajánlatát, nem mondhattam nemet. A következő három évben az AEW-val tartok. 

CM Punk aláírhat az AEW-hoz?

CM Punk nem szabadúszó, hanem egy visszavonult pankrátor, amit megértek. Persze, szeretnénk ha Punk hozzánk jönne.

Kenny Omega lehetséges leigazolásáról:

Miután aláírtam, az utolsó óriási szabadúszó Kenny Omega maradt. Addig Jericho és Omega volt a kettő ilyen. Mi lesz ennek a vége? Remélem az AEW lesz nála a befutó. Hamarosan ez is kiderül, hiszen lejár a kontraktusa.

Vajon kért-e engedélyt Vince McMahontől az AEW-ba igazolás előtt?

Beszéltem Vince-szel, mielőtt még aláírtam, szóval tudott erről. A szóváltásunk baráti volt és a döntésem nem volt számára meglepetés. Az üzlet az üzlet. Vince McMahon a barátom, tisztelem őt. Szimplán az üzlet vezetett erre az útra. Hülye lettem volna nem ezt tenni. Úgy vélem az első ember, aki elfogadja ezt, az Vince.

Tehát kiderült, hogy Chris három évre írt alá a Khan család szervezetéhez, amelyben közre játszott a fizetés és az üzlet adta új lehetőségek. Punkot és Omegát is szívesen látná, akik szerződtetésével szintúgy nem lenne problémája a tulajdonosnak. Továbbá azt is megtudtuk, hogy a WWE első embere nem haragszik rá.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.