Header Ads

Vince McMahon újraíratta az eheti RAW-t

A WWE első embere pozitívabb hangulatú adást szeretett volna látni.


A Wrestling Observer értesülései szerint Vince McMahon jelentős változtatásokat eszközölt az eheti RAW adás forgatókönyvében, melynek hátterében a korábbi amerikai elnök, idősebb George Bush halála állt. McMahon úgy érezte, hogy a közönség komorabb hangulatban lesz a hírtől, ezért arra törekedett, hogy a RAW pozitívabb kicsengést kapjon, így a babyface-ek jóval erősebb szerepet kaptak, mint egy héttel korábban. Maga a műsor egyperces megemlékezéssel kezdődött Bush elnök tiszteletére.

Vince-hez kapcsolódó hír, hogy a közelmúltban mintegy huszonkétmillió dollár értékében vált meg WWE részvényektől, amely a feltételezések szerint az XFL amerikaifutball liga finanszírozását szolgálja. A tranzakció a WWE-n belül betöltött státuszát nem befolyásolja.

 

2 megjegyzés:

  1. Nem számít annyira, hogy mi volt, az utolsó 2 raw adás a tv műsorok alja volt, egy igazi trash, de ne a jó oldalú trash, ami annyira szar, hogy már jó, hanem az a kínzó, fájdalmas trash. Raw sucks!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Dolph Ziggler face turn???? xD pont annyira lett hiteles, mint John Cena heel turn kísérletei... jójó, volt régen ő komoly face karakter, de ez most nagyon nem kellett volna neki...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.