Header Ads

Vince McMahon kikelt magából Dean Ambrose és Seth Rollins meccse miatt

Magyar idő szerint ma hajnalban lezajlott a TLC San Joséban, ahol az egyik mérkőzéssel kicsit sem volt megelégedve a szervezet főnöke, Vince McMahon.
(Fotó: WWE)
A Wrestling Observer szerint Vince kikelt magából az Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzés közben, amely Seth Rollins és Dean Ambrose között zajlott. A rajongók többször is azt skandálták a meccs közben, hogy "ez unalmas". Az összecsapás Dean Ambrose győzelmével zárult, aki így karrierje során harmadszor lett Interkontinentális Bajnok.

Több oka is van annak, hogy a rajongók egy része érdektelenül szemlélte a mérkőzést. Egyrészt a show túl hosszú volt (a Kick-Offal együtt 5 óra), másrészt a meccs az ilyenkor szokásos lehűtő szünetbe került, ahol javarészt a kevésbé érdekes összecsapások szoktak lenni, két nagy meccs között.

Az Ambrose kontra Rollins mérkőzés először történt meg úgy televíziós közvetítésben, hogy Dean volt a heel, míg Seth a babyface, így a WWE tisztviselői úgy gondolták ez egy izgalmas párosítás, de a rajongókat ez nem nagyon izgatta, talán ezért lett dühös Vince.

A gálán történetek nem fogják befolyásolni a két egykori Shield tag pályafutását, Dean Ambrose megkezdheti újabb Interkontinentális Bajnoki regnálását, míg Seth Rollins tovább roboghat egy nagyobb lehetőség felé, ez valószínűleg egy Universal Bajnoki Címmérkőzés lesz a WrestleManián.


(Forrás: Old School)

2 megjegyzés:

  1. én inkább a szánalmas felépítést, és nem a pisiszünetet vádolnám a szar meccs miatt..ezeket a lehűtő meccseket csak a wwe alkalmazza, máshol nincs is ilyen, lentről magasabbra halad a card, nem hullámvasút szerűen...ennek a hullámvasút cardnak van értelme, de itt nem az volt a baj...itt a szőrnyű build volt a baj...cringe as fuck

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek az előttem szólóval és csak annyit tennék még hozzá hogy (én örültem neki) amikor a pajzsot összehozták és szétszedték az úgy hazavágott.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.