Header Ads

Vince McMahon és Triple H ellentétes véleményen van a következő Universal Bajnok kilétéről

Sok helyről, sokféle tervet és elképzelést lehet hallani a WrestleMania 35 kapcsán, az egyik legérdekesebb az Universal Title sorsa.
A Road to WrestleMania minden kérdésre választ ad majd - (Fotó: WWE)
Ha csak a Dirty Sheets legutóbbi cikkét vesszük alapul, azt szűrhetjük le, miszerint a cég két vezetője Vince McMahon és Triple H ellenkező véleményen van egymással, a leendő Universal Bajnok kapcsán. Vince McMahon azt szeretné, ha Braun Strowman menne Universal Bajnokként a WrestleManiára, amely azt jelenti, hogy addig le kellene győznie Lesnart. Vince elképzelése szerint Strowman rögtön el is vesztené az övet Drew McIntyre ellen a szervezet legrangosabb rendezvényén.

Triple H azon a véleményen van, miszerint Brock Lesnarnak kell bajnokként mennie a WrestleManiára, hogy ott elveszthesse a címet Seth Rollins ellen. Hunter szerint Rollins lehet az a személy, aki betöltheti a Roman Reigns által hagyott űrt, így a RAW-n ismét lenne egy erős face karakter. 

Ne feledjük Drew McIntyre egyszer már volt Mr. McMahon kiválasztottja, de akkor nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Miután sikeres pályafutása volt a függetleneknél és az NXT-ben az egyik leghitelesebb heel karakterré vált, így nem véletlen, hogy Vince újra lát benne fantáziát. Seth Rollins még 2015-ben heelként bizonyította, hogy képes a hátán vinnie a céget, de akkor még nem volt bevezetve a brand split és most babyfaceként számolnak vele.

Szerintetek ki lenne a jobb választás a WWE számára?

Ugyan ez a cikk már nem említette, de hallani lehet a Brock Lesnar kontra The Rock mérkőzés esetleges visszavágójáról is, akár övvel, akár a-nélkül, de ez, mint ahogyan a fentebb említett hírek is akkor válhatnak biztosabbá, amint megszellőzteti azokat a PWInsider vagy a Wrestling Observer.

(Forrás: Old School)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.