Header Ads

Új wrestling szervezet van alakulóban

2019 egy igazán izgalmas évnek ígérkezik a pankráció világában, gondoljunk csak a SmackDown Live FOX-ra történő költözésére.
(Fotó: Ring of Honor)
A WWE időközben megpróbálja leszerződtetni az összes jobb független tehetséget és tovább szeretnék növelni az NXT értékét is. Továbbá ősztől a heti adásaik, két rivális csatornán fognak futni, pontosabban egymással versenyezni. Ha ez még nem lenne elég, akkor a Ring of Honor is megfogja csinálni történetének legnagyobb gáláját a Madison Square Gardenben, a világ második legnépszerűbb szervezetével, a New Japan Pro Wrestling-gel. Egyébként utóbbi már sokak szerint az első helyen van, de a számok egyértelműen a WWE elsőbbségét mutatják.

A legnagyobb történet, azonban az All Elite Wrestling elindulása lehet. Egyetlen dolog, amit biztosra tudunk az, miszerint a jogokat levédették és a tulajdonos a Jacksonville Jaguars birtokosa, Tony Khan lesz, abban az esetben, ha televíziós szerződést kapnak. A független birkózás egyik legnagyobb sztárja, a korábbi WWE Interkontinentális Bajnok Cody Rhodes beszélt ezekről a pletykákról, Melbourneben. A Wrestling Observeren azt írják, hogy Cody azt ígérte, miszerint a bejelentés januárban érkezik és nagyobb lesz annál, mint amire mindenki számítana.

Rhodes ugyan nem említette meg az új promóciót, de teljesen nyilvánvaló, az All Elite Wrestlingről beszélt. Állítólag az új alapítású cég egyik vezetője a WWE és NJPW sztárja, Chris Jericho lehet, amelynek a WWE vezérigazgatója Vince McMahon nem örül, hiszen magáénak érzi Jericho karrierjének sikerességét.

Hamarosan további hírekkel jelentkezünk a témával kapcsolatban, addig is figyeljétek Facebook oldalunkat, a legfrissebb információkért.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.