Header Ads

SPOILER - Ez történik a jövő heti RAW adáson

A WWE tegnap felvette a szilveszteri Monday Night RAW adását a Michigan állambeli Detroitban.
(Fotó: WWE)
A helyszíni közönségnek köszönhetően már tudjuk a hétfői RAW történéseit, így adott esetben ezt az adást is ki lehet hagyni. Nem csak a RAW-t, hanem a Main Event következő adását is felvették.

Main Event eredmények:
Titus O'Neil legyőzte Curt Hawkinst
A Revival legyőzte Tyler Breeze-t és Zack Rydert

RAW eredmények:
Drew McIntyre legyőzte Dolph Zigglert egy steel cage meccsen, majd székkál rátámadt Dolphra és elmondta, hogy ő a RAW királya és ezentúl csak a Royal Rumble-re fókuszál, amelyet megnyerne, hogy Universal Bajnok lehessen a WrestleManián.

Shane McMahont és Triple H-dzset mutatják a kivetítőn, ahogy megérkeznek az arénába.

Seth Rollins egy Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzést szeretne kapni Dean Ambrose ellen, de Triple H érkezik a ringbe és elmondja, hogy a régi időkben jártak autómatikus visszavágók. A lehetőséget ki kell érdemelni, így egy Bobby Lashley elleni meccset ír ki neki. 

Shane McMahon egy Battle Royalt jelent be, amely győztese még ma ki hívhatja Ambrose-t. A meccsben No Way José, Titus O'Neil, Curt Hawkins, The B-Team, The Ascension, Lucha House Party, Mojo Rawley, Zack Ryder, Baron Corbin, Tyler Breeze, Finn Bálor és Apollo Crews szerepelt. A meccset Crews nyerte.

Egy backstage szegmensben Natalya bejelentette, hogy részt vesz a női Royal Rumble meccsben, majd Tamina és Nia Jax megtámadta őt.

Baron Corbin visszatért a ringbe és egy díjat követelt, annak ellenére, hogy nem nyerte meg a Battle Royalt. Elias is megérkezett, eljátszott egy zenét, majd neki esett Corbonnak, akivel a nézők között csatázott.

Bayley, Sasha Banks és Ember Moon legyőzték a Riott Squadot.

Bobby Lashley diszkvalifikációval legyőzte Seth Rollins-szot, mivel az egy széket használt ellene. Rollins ezzel azt akarta megmutatni Triple H-nek, hogy a régi Rollins még él, Hunter az adás egy korábbi szakaszában említette meg a régi Seth-et.

Bejelentik, miszerint a RAW március 9-én visszatér Detroitba.

Jinder Mahal és a Singh Brothers legyőzik Rhyno-t és Heath Slater.

Dean Ambrose megvédte az Interkontinentális Bajnoki Címet Apollo Crews ellen. A hírek szerint a mérkőzés nem volt jó, előkerült CM Punk nevének kántálása, de ezt valószínűleg kiszerkesztik az adásból.

Alexa Bliss egy új talk showt kap jövő héttől, a Moment of Bliss címmel. Első vendége Ronda Rousey lesz, úgy látszik Blisst még egy ideig nem tisztázzák az orvosok. Ez lesz az első talk show a Rawn, amit nő vezet.

A főmérkőzésben Ronda Rousey és Natalya legyőzte Nia Jaxt és Taminát.

Bejelentik Brock Lesnar, Braun Strowman és John Cena január 7-ei visszatérését.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.