Header Ads

Seth Rollins értékelte az idei szezonját

Voltak már jobb évei is, de összességében egy jó esztendőt zárt Seth Rollins.
Rollins az idei Tribute to the Troops-on - (Fotó: WWE)
Rollins pályafutása 2015-ben felfelé ívelt, ekkor ő volt a WWE top heel birkózója és a szervezet világbajnoka, olyan ellenfeleken lépett túl, mint Brock Lesnar, Roman Reigns, Randy Orton, John Cena, Kane vagy éppen Sting, de egy térdsérülés akkor megállította. 2016-os visszatérésekor még sokan reménykedtek egy újabb nagy szárnyalásban, de 2017 már csak egy Triple H elleni győzelemről volt hangos.

Év elején sokan leírták és Roman Reigns árnyékában látták, de Rollins összeszedte magát és a RAW egyik húzóembere lett. Nem mellesleg Interkontinentális és Tag Team Bajnok is volt. Roman Reigns sajnálatos távozása miatt, újra megnyílt számára az út ahhoz, hogy a cég vezető arca legyen. Rollins az Instagramján értékelte az idei szezonját.

Ez az év volt a kedvenc évem a professzionális birkózásban, mert ez volt az egyik legelszántabb az egész karrieremben. 2018 kezdetén nem volt túl sok hír körülöttem, pár ember azon tűnődött, köztük én is, hogy talán a legjobb éveim már mögöttem vannak.

A barátaim, a rajongóim, és a WWE családom támogatásával, képes voltam az adott lehetőségeket kihasználni, és átalakítani azt a kételyt momentummá.

Annyira szépen eltaláltam egy lépést, hogy az önbizalmam átlőtt a sztratoszférán. Elkezdtem virágozni egy vezető szerepében. Betudtam utazni a világot, új barátokat szereztem, és megoszthattam a ringet a föld legtehetségesebb embereivel, és sok kicsi dolgot tanultam abból a sokból, amit nem tudtam eddig.

Nem tudom, hogy fog ki nézni 2019, de örökre hálás vagyok azért, hogy megtapasztalhatom azt az életet, amit nekem adtak. Köszönöm mindenkinek, aki akármilyen szerepet játszott abban, hogy olyanná tegye a 2018-am amilyen volt. Sose túl késő mindent a javadra fordítani.

Azt még mi sem merjük megmondani, hogy milyen lesz Rollins következő éve, de egyértelműen a 2019-es Royal Rumble főesélyesévé lépett elő, sőt egy esetleges Universal Bajnoki Cím győzelem sem áll tőle messze. This year was my favorite year in professional wrestling because it was the most intentional of my career. _____ At the start of 2018, there wasn’t a lot of buzz around me and some people were wondering (including me) if maybe my best years were behind me. _____ With the support of my friends, my fans, and my @wwe family I was able to capitalize on opportunities given and transform that doubt into momentum. _____ I hit a stride so smooth that my confidence shot through the stratosphere. I began to flourish in the roles of general and leader. I was able to travel the world, make new friends, share the ring with some of the most talented humans on the planet, and learn a little about a lot I didn’t know before. _____ I don’t know what 2019 is gonna look like, but I am forever grateful that I am able to experience the life I’ve been given. Thank you to everyone out there that played any part in making my 2018 what it was. It’s never too late to turn it all around.
Seth Rollins (@wwerollins) által megosztott bejegyzés,

1 megjegyzés:

  1. Az a tükörfordítás, te jó ég!!! Google segített benne? Felér egy életfogytiglannal ennek az oldalnak a színvonala. Időröl időre hitványabb a "munka", amit kiadtok a kezetek közül. Hihetetlen hova süllyedtetek, de az talán méghihetetlenebb, hogy nem veszitek észre és semmit sem tesztek ellene. Szerezzetek be pár alkalmasabb szerkesztőt, ha még van olyan, akit nem dobtatok ki, vagy üldöztetek el a hajlandóság ellenére. Az olvasóitok érdekében lépjetek! Boldog új évet!!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.