Header Ads

Megtörtént a nagy bejelentés

Nagy várakozás vette kezdetét, amikor közleményben jelezték Vince McMahon visszatérését, fontos változásokat előrevetítve.
Együtt a család - (Fotó: WWE)
A RAW nyitószegmensében történt a nagy bejelentés, miszerint ezentúl négyen irányítják majd a RAW-t és a SmackDown Live-ot is, véget vetve a General Menedzser korszaknak. Vince McMahon, Triple H, Shane McMahon és Stephanie McMahon felelős ezentúl mindenért, ami a RAW-n és a SmackDownon történik. A változást azért eszközölték, mert belátták, hallgatniuk kell a rajongókra, így ezentúl új szupersztárokra és új mérkőzésekre lehet számítani. Többen is felkerülnek a main rosterre az NXT-ből.

Ez a valóságban annyit jelent, hogy strukturálisan semmi sem változott, talán több új ötlete van most az íróknak. A heti adásokról eltűnnek a korrupt GM-ek és helyettük a közönség lesz az Authority. Hogy ez mennyire fogja befolyásolni az showk nézettségét, majd csak januárban fogjuk látni. Paige sorsáról ma döntenek, az utóbbi hónapokban ő volt a SmackDown General Menedzsere.

2 megjegyzés:

  1. A jelenlegiekkel se tudnak mit kezdeni érdemben időhiány miatt, mit akarnak még bővíteni a rosteren? -.- Btw vegyetek egy tanúsítvány az oldalatokra.

    VálaszTörlés
  2. Remélem hogy ezek után még kisebb lesz a nézettség, csak azért, mert fuck you-t mutattak a nézőknek. Sacramento a legnagyobb idióta közönség volt, szét kellett volna szedjék Vincet azért, hogy mennyire szar a raw..erre éjjen a királyi család, hurrá!!! IDIÓTÁK!!! A Raw a legalját érte el a 26 éve alatt.....fuck raw!! Nem tudom, hogy mit fognak a smackel is csinálni, de elmondok valamit, igenis érdekelni fogja a foxot a nézettség, mert nem fölöslegesen fizettek ki 2 milliárdot. Nagyon szar időszak elé néz a wrestling..szar a wwe, az elite spotmonkey cuccról hallani se akarok. Segítsél ki ebben a nehéz helyzetben new japan, kérlek!!! Egy jó WK nem ártana most :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.