Header Ads

Lesnar jövője: UFC vagy The Rock?

Dana White ingerülten reagált az újságírói kérdésekre.Noha néhány hónappal ezelőtt mindenki készpénznek vette, hogy Brock Lesnar rövid úton visszatér a UFC-be, hogy megmérkőzzön Daniel Cormierrel, a Beast azóta visszanyerte a WWE Universal bajnoki címét, és a UFC első embere nem volt jó kedvében, amikor egy sajtótájékoztatón Lesnarról kérdezték.

"Nem tudom, visszatér-e. Tegnap találkoztam valakivel a PR-eseményünkön, aki azt mondta, hogy Brock Lesnar több megállapodást is aláírt a WWE-vel. Ez elvileg nem akadályozza meg őt abban, hogy az oktogonba lépjen, de majd meglátjuk." - mondta White.

Ezután megkérdezték tőle, hogy miért nem hívja fel Lesnart telefonon.

"Mert k*rva sok dolgom van. Ezen a héten nem Brock Lesnar érdekel engem. Ha beszélnem kellene vele, akkor felemelném a telefont és felhívnám, de most mire akarnak kilyukadni? Maguk szerint a kérdéseik miatt kellene felhívnom Brockot? Daniel Cormier jelenleg sérült, így különben is tökmindegy. Maguk újságírók el sem tudják képzelni, mennyi sz*rral kell foglalkoznom minden nap. Világos? Nem foglalkozom olyan dolgokkal, amelyek később is ráérnek. Arra figyelek, ami épp aktuális. Daniel sérült, és egy ideig nem harcolhat. Nem tudom, mit tervez Brock, de ha Daniel jobban lesz, lehet, hogy felhívom."

Az elmúlt napokban homályos pletykák láttak napvilágot arról, hogy The Rock esetleg visszatérhet, hogy kihívja Lesnart a WrestleMania 35-ön. Ezek terjesztői azt állították, hogy az eredeti tervek szerint Rock megnyerte volna a Royal Rumble meccset, és Roman Reignsszel birkózott volna a Universal bajnoki övért, de Reigns súlyos betegsége miatt ez az ötlet kútba esett. Amennyiben viszont Rocky mégis aktív szerepet vállalna, akkor Lesnar lehet az egyértelmű helyettes.

Nyomatékosan felhívnánk rá a figyelmet, hogy ezeket a pletykákat a nagyobb hírforrások nem erősítették meg, és egyelőre semmi sem utal arra, hogy a WWE komolyan számolna Rockkal a WrestleMania-szezonban.   

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.