Header Ads

John Cena: "Az én időm lejárt"

John Cena a WWE történelmének egyik legnagyobb sztárjává vált, a ringen kívül pedig már befutott celebnek számít, aki ha éppen nem pofonokat osztogat, akkor filmekben és különböző showműsorokban szerepel.
(Fotó: WWE)
John Cena a WWE mindenidők egyik legjobb merchandise sellere, továbbá egy tizenhatszoros világbajnok, ezzel egyenlítve Ric Flair-rel vezeti az örökranglistát. Korábban évekik hangoztatta, hogy nem akarja elhagyni a ringet, mint például nagy ellenfele The Rock, azonban az utóbbi években egyre kevesebbet szerepel az adásokon. Habár még Live Event túrákra bejelentkezik, Cena elkezdte háttérbe szorítani a pankrációt, hogy többet koncentrálhasson a szinészi karrierjére.

Cena mostanra legenda státuszba lépett és már nem állandó vezető arca a WWE-nek. A Sport Illustrated kérdésére elmondta, hogy az ő ideje lejárt, és valaki más ideje érkezett el, utalván a bevonulózenéjében hallható szövegrészletre.

1 megjegyzés:

  1. Furcsa ezt olvasni... Én a John Cena előtte időkben kezdtem el nézni a pankrációt, amikor még Hulk Hogan volt az aktuális John Cena... Rövid szünet, majd amikor vissza tértem, akkor már javában zajlott a Cena korszak. Lehet szeretni, vagy utálni, jómagam az utálók táborába sorakoztam be, CM Punkos lévén, el kell ismernem, hogy a pankráció ikonikus alakja. Sajnos az idő senkivel sem kegyes, és időben felismerte, hogy hol vannak a fizikai határok, és időben elkezdett másfelé kacsingatni, de nagy űrt hagy maga mögött. Nincs kinek fújolni... :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.