Header Ads

Betondarabbal dobták fejbe a pankrátort egy mérkőzésen – videó

Botrányba fulladt egy pankrációs gála Mexikóban, még a múlt hónapban.
A Rumores Blasfoemos elnevezésű rendezvényen, amelyet a Lucha TV is közvetített, egy botrányos jelent játszódott le, Demonio és El Cuervo de Puerto Rico összecsapásán, amikor Demonio egy betondarabbal dobta fejbe az ellenfelét. Cuervo az esetet követően azonnal elájult, Demonio mutatvány nem volt előre eltervezett, csupán ezzel akart bosszút állni Cuervón, az erős székütésekért.

Cuervo olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy azonnali agyműtétre volt szüksége, mert el kellett távolítani a vérrögöt. A tette miatt Demonio-t azonnal felfüggesztette a mexikói Ökölvívó és Birkózó Bizottság. Szerencsére Cuervo már jobban van, hiszen kiengedték a kórházból.

Demonio továbbra is kap booking lehetőségeket, hiszen meglovagolja a tettével szerzett negatív hírnevet. Egy másik mexikói gálára például a „The Brick Throwel” azaz a „Tégla Dobáló” nevet kapta, továbbá a Lucha Juarez promóció is sztárként hirdeti.

Sajnálatomat fejezem ki a srác iránt, mint személy elpusztítva és kétségbeesetten érzem magam, számomra nagyon nehéz napok ezek, reméltem, hogy a műtét jól megy.
- nyilatkozta Demonio a történtek után.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.