Header Ads

Az Okada vs Omega IV. lett az év meccse Japánban

December közepénél járunk, így eljött az ideje, hogy a Tokyo Sports bejelentse, kiket jutalmaznak meg idén a pankrációban elért kiemelkedő teljesítményükért. A kiosztott díjak közül legrangosabbnak számító „Év meccse” kitüntetést  Kazuchika Okada és Kenny Omega összecsapása nyerte, méghozzá zsinórban másodszor.
Tavaly a Wrestle Kingdom 11 main eventjéért járt a díj Okadának és Omegának, idén pedig a júliusi Dominion gálán az IWGP nehézsúlyú bajnoki címért vívott two out of three falls meccsüket ítélték a legjobbnak. Ez volt a negyedik és ez idáig utolsó egyéni mérkőzésük egy olyan sorozatban, melynek már a legelső darabját is sokan felülmúlhatatlannak tartottak.

Kenny Omega a Twitteren örömét fejezte ki a bejelentés hallatán. Az jelenlegi nehézsúlyú bajnok Omegát  elmondása szerint külön büszkeség tölti el amiatt, hogy húsz éve ez az első olyan alkalom, hogy ugyanaz a párosítás zsinórban másodszor elnyeri a díjat. Utoljára a pankráció történetében mára legendássá vált Mitsuharu Misawa és Kenta Kobashi  között  több mint egy évtizeden át zajló meccssorozat 1997-es és 98-as állomásai voltak méltóak erre.

A New Japan Pro Wrestling pedig ennek örömére ingyenesen megtekinthetővé tette a meccset a NJPW World nevű streaming szolgáltatásukon. Az lenti linken így ti is élvezhetitek az év meccsét angol nyelvű kommentárral. Valóban instant klasszikus találkozóról van szó, semmiképen se hagyjátok ki!

1 megjegyzés:

  1. Őszintén...volt valami közel az egész világon ehhez a meccshez? NEM!!! Bár számomra a tavalyi Dominion meccs volt a legjobb, a döntetlen, de viszont nagyon örültem, hogy Kenny megnyerte az övet. Egy problémám volt az idei meccsel az, hogy túlságosan rámentek az epic pillanatokra, és ez ordítóan látszott, de ennek ellenére még mindig a legjobb meccs. Ha a wwe egyszer csak 1/10-ed részét tudná nyújtani, mint a NJPW a fontos meccseknél, akkor minden jobb lenne (tisztelet a kivételnek: Rollins meccsei, és az egésy nxt).

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.