Header Ads

Animal frappáns véleménye a WWE-ben beharangozott Új Éráról

Közel két éven belül már a második Új Érát harangozták be a WWE háza táján.
(Fotó: WWE)
Elsőként a második Brand Split és a női forradalom kapcsán emlegették ezt, amely eleinte valóban újnak bizonyult, de 2018 végére kicsit befásultak a dolgok. Múlt hétfőn a McMahon család a drasztikus nézettség csökkenés után bejelentett egy újabb Érát, ahol a rajongókra bízzák a történéseket és igyekeznek eltüntetni a vezetőségi figurákat. Erről az egészről Road Warrior Animal is kifejtette a véleményét, méghozzá a saját podcastjében. Egy másik gondolatát ITT olvashatod.

Semmi sem fog változni. Ez az egész szar arról, hogy mennyire lesz ez új és friss és mennyire fognak rád hallgatni egy nagy hazugság, ezt már mondták korábban is a WWE-ben. Nem fog változni, továbbra is ők alkotják a szabályokat. Ők fogják meghozni a döntéseket, ez nem fog változni.

Azért már érzékelhető néhány változás, például a múlt heti női gauntlet mérkőzés és habár már az eheti RAW történéseit is tudjuk, nem szabad ezekből messzemenő következtetéseket levonni. Az új irányvonalat elsősorban a januári történések fogják meghatározni.

(Forrás: WZ)

1 megjegyzés:

  1. Sajnos minden szava igaz. Ez az egész baromság annyira felesleges, hogy nem is értem mit várnak az emberek az egésztől. Olvasgattam a bejelentés után Youtube, Insta meg Facebook kommenteket, és a többséget végigsírtam a röhögéstől, a sok naivitás miatt.
    A legnagyobb segítség az lenne, ha HHH venné át az egész cég irányítását végre, továbbá a forgatókönyvírókra is ráférne egy kis kreativitás. Hihetetlen, hogy az emberek mennyire beleélik magukat azzal a fellendüléssel, hogy "mostantól a nézők kezében minden, nincsenek vezető figurák." Most komolyan, mintha eddig tényleg Corbin vagy Paige hozták volna meg a döntéseket, és ők írták volna ki a meccseket :D Minden meccs és történés Vince terve, amit a sztorikreálók szánalmasan kiviteleznek. Továbbá közrejátszik még az is, hogy két brand van. Igen, nagyon sokáig ezt szerettük volna, hogy megosszák a két show között a tehetségeket. De van egy óriási nagy baj. A cég által kikiáltott "flagship show" világbajnoka, mint 'brand arca', elég szereplés szegény éves beosztással rendelkezik. És, mivel évek óta ugyan azon emberek próbálnak mindent "eladni" hétről-hétre, már kezd lerágott csont lenni az egész. Az év első felében szinte végig Roman volt a main eventer Brock hiánya miatt, a második felében meg Seth. Ugyan azok a sablonos női tag-team meccsek, ugyan azok az értelmetlen feudok a mid cardosok között. Miből hiszi is azt bárki, hogy ezek megszűnnek a "nagy változásnak" köszönhetően? Nem fog változni semmi. A Sanity, a Revival, Ember Moon meg még jó páran felkerültek a main rosterre, és jobberkednek csak. Mivel orvosolják ezt? Bejelentik, hogy további NXT-s birkózók csatlakoznak a nagyokhoz. Kérdezem én, miért? Hogy tovább bővülhessen a lista? Én nagyon sok potenciát látok Nikki Crossban és EC3-ban, és rohadtul frusztrál a dolog, hogy egyikük sem kapott még az NXT-ben bajnoki futást. Szóval szerintem felesleges itt bárkinek is nagy megváltás után vágyakoznia. A brand splitbe is beleöltük minden reményünket. Kettészedték a rostert, a Smackdown (ami a split előtti egy két évben szinte csak valami kényszerszerű kiegészítő műsor volt) bomba siker lett, a Raw meg szépen lassan elindult a süllyesztőbe. És szerintem ezzel is ugyan ez lesz. Egy szónak száz a vége, felesleges reménykedni.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.