Header Ads

Sting nagyon akarta Rollins után a The Undertaker elleni meccset

A pankráció rajongók többsége mindig is álmodott egy Sting kontra The Undertaker mérkőzésről.
Mark Calaway és Steve Borden a WCW-ban ugyan összecsaptak, de akkor még nem azokkal a karakterekkel, mint amelyekkel álmodnak - (Fotó: WWE.com)
Ez a párosítás először az Attitude Érában merült föl, de akkoriban a két birkózó, két rivális szervezetnél, a WWF-nél és a WCW-nál tevékenykedett. Az első igazi lehetőség 2001-ben érkezett el, amikor a WCW beleolvadt a később WWE-vé váló WWF-be. A WWE 2002-ben megkereste Stinget, de ő inkább a TNA-t választotta, miután látta, hogy több korábbi WCW-s társa is csak szenved a WWE-ben. A következő lehetőség 2011 tájékán érkezett el, de ekkor Sting még hosszabbított az Impact Wrestling-gel és csak 2014-ben igazolt a WWE-hez.

Sting most az Apter Chatban nyilatkozott a potenciális Undertaker elleni mérkőzésről.  A Stinger a debütálását követően elsőként Triple H-dzsel mérkőzött meg, majd a következő ellenfele Seth Rollins volt, ellene azonban maradandó sérülést szenvedett, így kénytelen volt visszavonulni.

Ez a világ minden táján egy álommérkőzés és számomra is az. Soha nem hallottam The Undertakert erről beszélni, így nem tudom, hogy ő valójában mit érez ez iránt, de azt tudom, hogy mindig is akartam vele egy meccset. Amikor először beléptem a WWE ajtaján, még az első WrestleManiámon abban is reménykedtem , hogy valamilyen módon megtörténhet. Ezt akartam az utolsó mérkőzésemként, Undertaker ellen visszavonulni. Azt gondolom talán volt potenciál abban, hogy megtörténjen, de megsérültem.

Úgy értem, úgy voltam vele, hogy egyszeri alkalmakat csinálok velük és tudtam, hogy a utolsó mérkőzésemet Takerrel akarom. Aztán a 2015-ös SummerSlamen már megvolt a szerződés Brock Lesnar és Taker meccséről és valami oknál fogva nem tudtuk megcsinálni. Nem tudom ennek minden okát, csak azt, hogy nem történt meg, pedig akartam.

Azt gondolom, ha túl lettem volna a Seth elleni meccsen, akkor nagyon komolyan nyomtam volna a dolgot, hogy lássam megkaphatom-e WrestleMania programot Takerrel. Több ötletem is volt, amik az elmúlt két évtizedben ötlöttek ki belőlem az ő és az én karakterem alapján. Egy napon majd valaki elő áll egy menő dologgal, hasonló karakterekkel. Ó ember, annyi ötletem volt, ami mindenkit lázba hozott volna. Úgy hiszem az emberek tátott szájjal szórakoztak volna rajtunk.

Ez a mérkőzés örökre álom marad, hiszen Sting jövőre már 60 éves lesz és a sérülése megakadályozza abban, hogy újra birkózzon, míg az 53 esztendős The Undertaker is az utolsó aktív éveiben jár és szintén több problémával bajlódik.

Szerintetek valaha is volt esélye ezen mérkőzés megvalósulásának?

(Forrás: Old-School)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.