Header Ads

IMPACT! 2018. November 29. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban szembenéz egymással Eli Drake és Tommy Dreamer, a Lucha Brothers kiáll Rich Swann és Willie Mack párosa ellen, Brian Cage elmondja Johnny Impact-nek, hogy ő lesz a következő ellenfele a Homecoming PPV-n, debütál a cégnél a The Rascalz, Katarina visszavágót kér Jordynne Grace-től, valamint a kötelek közé lép Taya Valkyrie is.

Eli Drake két hete elmondta a nemtetszését a hardcore stílusú pankrációról, és az ezt a műfajt képviselő birkózókról. Tommy Dreamer, aki egy hardcore legendának számít a pankráció világában, ezt nem nézte jó szemmel, és összetűzésbe keveredett a korábbi világbajnokkal. Drake és Dreamer ma este már meg is fog küzdeni egymással.
A Lucha Brothers tagjai, Pentagon Jr. és Fenix utoljára az OGz ellen volt látható a ringben a Bound for Glory-n. Az eheti epizódban újra a kötelek közé fognak lépni, ellenfeleik pedig Rich Swann és Willie Mack lesznek. A testvérek eltökélt célja, hogy egy lépéssel közelebb kerüljenek a csapatbajnoki címekhez.
Brian Cage miután megvédte az X-Division bajnoki címét Sami Callihan-el szemben, egy nem várt döntést hozott. Cage a meccs után letette a bajnoki övét, hogy éljen a C opció jogával, és megküzdhessen az aktuális világbajnok Johnny Impact-el. Brian Cage ezt ma el fogja mondani személyesen Johnny Impact-nek is.
Ma este új csapattal bővül az Impact Wrestling Tag Team részlege. A Dezmond Xavier, Zachary Wentz és Trey Miguel-ből álló formáció már több független szervezetnél is letette a névjegyét az asztalra, mostantól azonban már a rajongók az Impact-nél is követhetik a csapat pályafutását.
Jordynne Grace bemutatkozó mérkőzését Katarina ellen vívta, amit sikeresen meg is nyert, kevesebb mint három perc alatt. Ez Katarina-nak nem is tetszett, és megkereste a lányt, hogy szeretne egy visszavágót kérni tőle. Jordynne belement ebbe, így a két lány ma este újra meg fog küzdeni egymással.
Taya Valkyrie és Tessa Blanchard viszálya tovább folytatódik. Taya már két lehetőséget is kapott Tessa Knockouts Championship címének megszerzésére, de az aktuális női bajnok mindkétszer kijátszotta a bírót. Taya ezt nagyon nem nézte jó szemmel, és még egyszer kihívta Tessa-t. Kettejük mérkőzésére a Homecoming PPV-n kerül sor, addig azonban a Wera Loca még a ma esti adásban is a kötelek közé fog lépni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.