Header Ads

IMPACT! 2018. November 22. - Hálaadás - Összefoglaló

Az eheti speciális IMPACT! adás a Hálaadás keretein belül zajlott, ahol is már második alkalommal rendezte meg a cég az Eli Drake Gravy Train Turkey Trot mérkőzést. Az este folyamán kiderült, idén kinek kellett belebújnia a már jól ismert pulykajelmezbe.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az idei Hálaadási rendezvény házigazdája McKenzie Mitchell volt, aki bemutatta a két csapatkapitányt, Eli Drake-et, és Fallah Bahh-t. Eli már másodjára adta a nevét a Gravy Train Turkey Trot mérkőzéshez. Mielőtt a két csapatkapitány elkezdte volna kihúzni a neveket a csapatához, megnézhettük a tavalyi pulykamérkőzést, amikor is Chris Adonis-nak kellett belebújnia a pulykajelmezbe.

A Flashback moment of the week rovat után a két csapatkapitány meg is kezdte a nevek húzását. Elsőként Fallah Bahh húzott. Az ő csapatának első embere KM lett, majd jött Eli Drake aki Katarina nevét húzta ki.

A húzás után egy újabb korábbi pulyka mérkőzést nézhettünk meg, mégpedig a legelsőt amit a cég rendezett. AJ Styles, Samoa Joe és Chris Sabin hármasának meccséből Samoa Joe jött ki győztesen, aki pinnelte AJ-t. Joe megnyerte a 25.000 $-os csekket, Styles pedig kénytelen volt felvenni a pulykajelmezt.

Bahh másodjára Kikutaro nevét húzta ki.
Ezt követően megnézhettük, ahogy Scarlett Bordeaux megérkezett az Impact Zone-ba.
Eli második embere Jake Crist lesz. Az oVe tagjai elkísérték Jake-et, és elmondták neki, ha őneki kell felvenni a pulykajelmezt, akkor a hálaadási vacsorán csak hagymát fog enni, ugyanis ők meg fognak enni mindent.
Fallah Bahh következett a húzásban. Az ő csapatának következő tagja Dezmond Xavier lett.
Ezután Drake következett, aki Rohit Raju nevét húzta ki. Gama Singh garantálta Eli-nak, hogy az ő csapata fog győzni az este folyamán.
Bahh csapatának utolsó embere Alisha Edwards lesz.
Eli következett a húzásban. Az ő csapatának ötödik tagja Glenn Gilbertti lesz. Az igazi Disco Inferno elmondta, hogy le akarja győzni Bahh-ékat, és felségül fogja venni Scarlett Bordeaux-t. Drake erre már nem tudott mit mondani, inkább töltött egy italt McKenzie-nek és magának.

Egy rövid promo videóból megtudhattuk, hogy a január 6-ai Homecoming PPV-n vissza fog térni az Ultimate X mérkőzés. Mivel Brian Cage él az Option C jogával, és letette az X-Division bajnoki övet, ezen a meccsen derül ki, hogy ki lesz a szervezet új X-Division bajnoka. Ezt követően a cég felelevenítette, hogy pontosan mi is az az Option C, és hogy ez idáig kik éltek ezzel a lehetőséggel.

Miután mindkét csapatkapitány kihúzta az embereit, felálltak a csapatok.
Eli Drake csapata végül Katarina-ból, Jake Crist-ből, Rohit Raju-ból és Glenn Gilbertti-ből állt össze.
Fallah Bahh csapatát KM, Kikutaro, Dezmond Xavier és Alisha Edwards erősítette.

Team Fallah  vs. Team Drake – 2nd Annual Eli Drake Gravy Train Turkey Trot Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez. A meccset Josh Mathews konferálta fel, majd a két csapat felsorakozott a ringnél. A nézők kezdetben egy lapos, ám ahogy teltek a percek, egy igazán látványos küzdelemnek lehettek a szemtanúi. Az összecsapás közben megérkezett Scarlett Bordeaux is, aki rögtön elvonta a birkózók figyelmét. Az este legpechesebbje Glenn Gilbertti volt. Előbb Bahh csapatának minden tagja Fallah gurulós mozdulatát végrehajtotta rajta, beleértve a bírót is. Majd végül Fallah Bahh a ring sarkánál ráugrott Gilbertti-re, ami után a Disco Inferno már nem tudta folytatni a küzdelmet. Mivel Gilbertti volt aki elvesztette a mérkőzést, neki kellett idén felvennie a pulykajelmezt, de mint ahogy arra számítani lehetett, ő is ódzkodott ettől. Ekkor Scarlett Bordeaux odalépett hozzá, és megkérte, hogy a kedvérét vegye fel a ruhát. Glenn természetesen rögtön teljesítette Scarlett kérést, csak arra nem gondolt, hogy a lány ezt követően leidiótázza, és faképnél hagyja.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.