Header Ads

SPOILER: Hatalmas visszatérés egy hidegrázós szegmenssel körítve

Ezen a héten Columbusba látogatott el a WWE, ahová a Monday Night Rawt vitték el.
(Fotó: WWE)
A WWE vezetése arra kérte fel Shawn Michaelst, hogy élő adásban mondja el milyen végkimenetelt jósol a The Undertaker vs. Triple H meccs számára. Ahogyan az várható volt, egyértelműen a barátja Triple H győzelmét jósolta meg, már azért is, mert szerinte Hunterben sokkal több szufla maradt még, mint The Undertakerben. Arra azonban nem számított, hogy az egykoron őt visszavonultató legenda ezekre a szavakra megjelenik majd.

A Halottember azonban váratlanul visszatért és figyelmeztette Shawnt, hogy korábban őt és Triple H-dzset is legyőzte már több alkalommal is. Továbbá szerinte egyértelmű, hogy Michaelst még mindig bántja az a vereség, amely 2010-ben véget vetett a pályafutásának. Michaels erre úgy válaszolt, miszerint könnyedén visszatérhetett volna minden egyes "még egy meccset" kántálás után, de ő tiszteletből ezt nem tett meg, hiába ajánlottak neki milliókat és hiába győzködték őt hátul az ifjú titánok. Undertaker erre úgy reagált, hogy szerinte Michaels szimplán fél, méghozzá attól az embertől, aki véget vetett a karrierjének.


Vajon láthatáron van egy The Undertaker vs. Shawn Michaels mérkőzés?

3 megjegyzés:

 1. Én amondó vagyok hogy a Halottember fog győzni,hiába van több szufla Hunterben.

  VálaszTörlés
 2. szerintem szomorú dolog az, hogy két 50 éves visszavonult előadó jobb volt, mint bármi a raw idei történetében. Ez mutatja azt, hogy a raw egy nagy rakás szar....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A promójuk hallatán én is pont ezen gondolkoztam, olyan volt mintha egy más dimenzióba került volna az adás abban a pillanatban.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.