Header Ads

Shawn Michaels ma visszatér

Stone Cold Steve Austin, Christian, Ric Flair és más legendák is kifejtették már a véleményüket Triple H és The Undertaker elkövetkezendő összecsapásáról. 
(Fotó: WWE)
Aki esetleg még nem tudná, Triple H és The Undertaker újra összecsapnak majd egymással október hatodikán a Super Show-Down gálán Ausztráliában. Ez lesz a két legenda utolsó egymás elleni mérkőzése. A négyszeres világbajnok Shawn Michaels véleményét még nem hallhattuk erről, pedig ő aztán igen közelről követhette ezt a viszályt. Annak idején ő volt az End of an Era elnevezésű Hell in a Cell mérkőzés különleges bírája, amelyen minden eszközt bevetett, hogy segítsen a barátjának legyőzni azt az embert, aki két évvel korábban véget vetett a pályafutásának.

Triple H karrierje során háromszor is kihívta a Halottembert a WrestleManián, de egyszer sem tudta őt legyőzni. Ma éjszaka a Rawn jó barátja Shawn Michaels fogja elmondani a véleményét a két legenda soron következő mérkőzéséről. Vajon csak véleményt alkot vagy szerepet is kap a meccsben? Na már ezért is érdemes lesz odakapcsolni a ma esti Rawra, ahol erre a kérdésre is választ kapunk majd.

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.