Header Ads

Nakamura még nem döntött a jövőjéről

2016-ban Shinsuke Nakamura három évre szerződött le a WWE-vel, miután elhagyta a New Japan Pro Wrestlinget, ez azt jelenti, hogy 2019 januárjában jár majd le a kontraktusa.
(Fotó: WWE)
Sok pletyka van azzal kapcsolatban, hogy Nakamura marad-e a WWE-ben vagy inkább hazatér Japánba, ahhoz a New Japanhez, amely folyamatosan egyre nagyobb szintet képvisel. Shinsuke az Inside The Ropesnak nyilatkozott erről a szituációról, de belefűzte a válaszába a hobbiját is.

Ez egy nagy döntés lesz. Florida hullámai jobbak, mint Japáné, csak egy órányira van innen a tengerpart, de egy héten csak egyszer tudok lemenni szörfözni. Japánban a parthoz közel élek, csak tízperc sétányira. Szóval nehéz választani.

Nakamura arról is beszélt hogyan tud kommunikálni a WWE Univerzumával. A korábbi NJPW sztár angolja nem a legjobb, de a testbeszédéről és a mimikájáról minden lejön.

Élvezek minden pillanatot. Ezek a valós érzelmeim. Nyelv is fontos a televíziós műsorok miatt, mivel mindenhol sok ember követi a WWE-t. Ázsiában, Afrikában sok ember nem érti az angolt, mint én. Ezért használok arckifejezéseket és testbeszédet. Úgy hiszem a pankráció egy univerzális nyelv, ezért sem beszélek nagyon angolul.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.