Header Ads

Matt Hardy visszavonul?

"Woken" Matt sokatmondó videóüzenetet küldött a rajongóinak a tegnap esti WWE house show után.

 

"Az interneten már sokat spekuláltak arról, hogy folytatom-e a birkózói pályafutásomat." - mondta Hardy. - "A WWE lehetővé tette, hogy valamennyi meghirdetett kötelezettségemnek eleget tegyek, de ez a mai este Corpus Christiben volt az utolsó lekötött dátumom. Soha ne mondd, hogy soha - vagy ahogy Woken Matt Hardy mondaná, "SOHSE SZÓLD, HOGY SOHAMÁR", de minden valószínűség szerint ezen az estén láthattátok utoljára Woken Matt Hardyt egy WWE ringben. Van két kisgyermekem és egy feleségem. Ideje hazamenni."

Matt köszönetet mondott a rajongóknak a támogatásukért, és az olyan pillanatokért, mint a Hardy-testvérek visszatérése a WrestleMania 33-on, vagy éppen az esélyért, hogy a RAW főszegmensében mutathatta be saját agyszüleményét, az "Ultimate Deletiont". Később a Twitteren is megerősítette az elmondottakat: "Ideje hazamenni, hogy férj és apa legyek. Amit elértem ebben a bizniszben, az minden álmomat felülmúlja. Köszönöm, hölgyek és urak, hogy elkísértetek engem ezen az utazáson. Szeretlek benneteket!"

A PWInsider felhívja rá a figyelmet, hogy Hardy kifejezetten a "Woken" karakter búcsújára utalt a videójában, és azt is hozzáfűzte, hogy "soha ne mondd, hogy soha", tehát hagyott magának mozgásteret a jövőre nézve, ugyanakkor az elmúlt hetekben már nyílt titok volt, hogy Hardy producerként a színfalak mögötti munkát gyakorolta a WWE-nél, miután az évek során felhalmozódott sérülései komoly hátproblémákhoz vezettek nála (saját bevallása szerint a medencecsontja gyakorlatilag összenőtt a derekával a legdropok miatt).

A WWE hivatalosan még nem erősítette meg Hardy visszavonulását, avagy búcsúját a szervezettől.

 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.