Header Ads

Matt Hardy visszatérne az Impact Wrestling-hez?

Matt Hardy a napokban adott egy interjút, amiben a jövőjéről kérdezték a rajongók. Az interjú során egy érdekes dolog is szóba került, mégpedig, hogy akár vissza is térne az Impact Wrestling-hez a jövőben.


Matt és Jeff Hardy 2017 elején hagyta el az Impact Wrestling-et, miután nem tudtak megegyezni az új menedzsmenttel az anyagi kérdésekben. A Hardy testvérek távozása óriási nyilvános port kavart, tudniillik a vezetőség ragaszkodott a "Broken" karakterhez, amit náluk használt először Matt és Jeff Hardy, de ők szerették volna azt magukkal vinni a WWE-hez. Ed Nordholm az Impact Wrestling elnöke, pár hónappal később megegyezett a Hardy testvérekkel, és megállapodtak, hogy a már jól ismert "Broken Univerzumot" használhatják a WWE-nél. A napokban Matt a hivatalos Youtube csatornáján válaszolt pár rajongói kérdésre, köztük arra is, hogy vissza térne-e az Impact Wrestling-hez a jövőben.
Persze, látom magam, hogy visszamegyek az Impact Wrestling-hez vagy a Ring of Honor-hoz, ha valami nem működik WWE-ben.
Vajon mennyi esély van erre a visszatérésre? Hardy vegyes sikereket ért el a "Woken" gimmick-el a WWE-nél. Sok rajongóban csalódást keltett, és nem feltétlenül tudtak azonosulni ezzel a sztorival, mások ugyan akkora sikert vártak volna, mint amit az Impact Wrestling-nél elért ezzel a testvérpár. Ennek ellenére Matt egy sokkal nagyobb közönségnek mutathatta be a munkáját mint előtte bármikor, viszont a többszöri fellépés egyre több sérüléséhez vezetett. Ha Matt Hardy szerződése lejár a WWE-nél, komolyan fontolóra veheti egy esetleges visszatérést az Impact Wrestling-hez, ahol jóval kevesebb fellépésnek kell eleget tennie, és több időt lehet együtt a családjával. Ed Nordholm biztos nem állna a visszatérése útjába, ugyanis a felek azóta kibékültek egymással. 

A dolog érdekessége, hogy Matt a hivatalos Twitter fiókján megerősítette, a tegnapi volt az utolsó, hogy használta a Woken karakterét a WWE-ben.Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.