Header Ads

Jim Ross szerint The Undertaker és Shawn Michaels meccse most is kiváló lenne

Mint általában mindig, Jim Rossnak most is volt miről beszélnie a Ross Report podcastben.
Nagyon nagy szegmens volt - (Fotó: WWE)
Ezúttal a podcast témája az eheti Rawn történtek voltak, pontosabban The Undertaker és Shawn Michaels szegmense. Ross megdicsérte a két legenda eheti alakítását és szerinte még most is egy nagyszerű kvalitású mérkőzést tudnának letenni az asztalra.

Magáról a szegmensről:

Azt gondolom ez jött át nekem a legjobban a Monday Night Rawn és nem tudom mi lenne a második. Azt hiszem The Undertaker és Shawn Michaels biznisze mindennél jobb volt, mint amit láttam az adásokon. Azt gondolom Becky Lynch és Charlotte dolga időnként nagyon jó, mert igazinak érződik, organikus és átjön. De fiú, ez visszavisz engem a régi időkbe. Undertaker és Shawn Michaels ellopta a Rawt. Ellopták a showt. Ez a két srác over és sokkal könnyebb olyan srácot támogatni, aki over, az nem számít, hogy gonosztevő vagy hős. Az adás után nagyon közel álltam ahhoz, hogy jobban várjak egy Shawn kontra Undertaker meccset, mint amennyire látni akartam Undertaker és Triple H meccsét, köszönhetően a hétfői előadásuknak.

Egy The Undertaker kontra Shawn Michaels mérkőzés ma:

Volt kiváltságom ott lenni a WrestleMania 25-ön és 26-on ezekkel a srácokkal és Triple H-dzsel is. Nagyon sok tapasztalatom van azzal a három emberrel és meccseikkel. Azt gondolom az egyik legjobb meccs, amelyet valaha is közvetítettem az a Triple H kontra Shawn volt, miután Shawn visszatért négy év kihagyást követően. Király volt vagyis inkább tankönyvbe illő. Szóval bárki, aki azt gondolja, hogy Shawn és The Undertaker nem tudna jó meccset produkálni, az kérem gondolja újra. Fizikálisan lehet, hogy nincsenek toppon, de mentálisan talán még jobban mint valaha. Mentálisan a legjobban ahhoz, hogy elmeséljenek egy történetet, hogy felkeltség a figyelmed. Azt gondolom, hogy tudnának nekünk adni egy nagyszerű meccset, ha megtörténik. 

(Forrás: WN

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.