Header Ads

IMPACT! 2018. Szeptember 6. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megtudhatjuk Moose miért állt be Austin Aries mögé, ringbe lép az oVe, Eli Drake nyílt kihívást tervez, kiderül ki hívta Konnan-t és King-et, megküzd egymással a Desi Hit Squad és Grado valamint Joe Hendry párosa, Su Yung pedig megkapja a lehetőséget, hogy visszaszerezze a Knockouts Championship címet Tessa Blanchard-tól.

A múltheti Tag Team főmérkőzés egy váratlan fordulattal zárult. Az a Moose, aki a mérkőzés előtt még a földön fekve nem tudott segíteni Eddie Edwards-nak, a meccs végén megjelent az arénában, és hátba támadta legjobb barátját. Arra, hogy Moose miért csatlakozott Austin Aries és Killer Kross párosához az este folyamán megkapjuk a választ.
Az oVe egy adást sem bír ki, hogy ne csinálna valami bajt. A múlt héten X-Division címmérkőzést vívó Fenix, és testvére Pentagon Jr. kerültek újra a célkeresztjükbe, de Brian Cage megfékezte a Crist testvéreket és Sami Callihan-t. Ezen a héten a csapat újra a kötelek közé lép, és megküzd az Ace Austin, Zach Wentz és Trey Miguel alkotta trióval.
Eli Drake egy hete megjelent az arénában, és egymaga elbánt azzal a két kanadai birkózóval, akik legyőzték Trevor Lee és Caleb Konley párosát. A korábbi világbajnok ma este újra a kötelek közé lép, és nyílt kihívást fog hirdetni.
Az LAX és az OGz közötti viszály korántsem ért véget azzal, hogy Santana és Ortiz visszaszerezte a csapatbajnoki címeket Homicide és Hernandez párosától. King bosszúból az épp ünneplő tömegbe hajtott autójával, ami következtében egy kisgyerek megsérült. A srácnak mint azóta megtudtuk nem esett komolyabb baja, de az eset nagyon megviselte az LAX-et. King és Konnan múlt héten egy telefonhívást kapott, az azonban nem derült ki, hogy ki kereste őket. Az este folyamán minden bizonnyal több részletet is megtudhatunk az esettel kapcsolatban.
A Desi Hit Squad-ot két hete igaz harmadik kísérletre, de legyőzte KM és Fallah Bahh párosa. Ezt Gama Singh nem nézte jó szemmel, és neki is esett Gursinder Singh-nek és Rohit Raju-nak. Az indiai csapatnak a következő ellenfelei Grado és Joe Hendry lesznek.
Su Yung a múltheti ReDefined adásban eleget tett Allie és Tessa Blanchard kihívásának, és kockára tette a Knockouts Championship címét a két lány ellen. A mérkőzést végül Tessa nyerte meg, és ezzel ő lett a szervezet új női bajnoka. Yung most él a visszavágó jogával, és megpróbálja visszaszerezni a bajnoki övet a harmadik generációs birkózótól.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.