Header Ads

IMPACT! 2018. Szeptember 20. - Road to Bound for Glory - Összefoglaló

A csütörtöki már Mexikóban rögzített IMPACT! adásban Laredo Kid, Aerostar és Hijo del Vikingo triója megküzdött az oVe-vel, Trevor Lee kihívta Eli Drake-et, King üzent az LAX-nek, Alisha Edwards szembenézett Faby Apache-vel, Rich Swann és Matt Sydal-el csapatmérkőzést vívott a Lucha Brothers-el, valamint Austin Aries kockára tette a világbajnoki címét El Texano ellen.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

oVe vs. Aerostar, Hijo del Vikingo & Laredo Kid
Egy hatemberes csapatmérkőzéssel kezdődött a csütörtök esti adás, a mexikói közönség legnagyobb örömére. Visszatért a ringbe Aerostar és Laredo Kid, valamint csatlakozott hozzájuk Hijo del Vikingo, hogy megküzdhessenek a korábbi csapatbajnok oVe-vel. A két csapat elképesztő mérkőzést vívott egymással, látványos mozdulatokból most sem volt hiány. A Crist testvérek és Sami a mérkőzés egy pontján egyszerre osztott ki ellenfeleiknek egy Tombstone Piledriver-t, de Aerostar, Vikingo és Laredo Kid még ezek után is tudta folytatni a küzdelmet. Ezt követően azonban az oVe végrehajtotta az All-Seeing Eye befejező mozdulatukat Vikingo-n, amivel meg is nyerték a mérkőzést.

A szünetben Matt Sydal elmondta Rich Swann-nek, hogy mégsem egymással fognak megküzdeni, hanem összeállnak egy csapattá, és kiállnak a Lucha Brothers ellen.

Tessa Blanchard megérkezett az arénába, és azzal szembesült, hogy valaki elfoglalta az öltözőjét. Ezen Tessa kiakadt, majd megjelent Faby Apache, aki tiszteletre akarja tanítani az aktuális női bajnokot.

Eli Drake vs. Trevor Lee
Eli Drake Mexikóban is nyílt kihívást hirdetett, amire Trevor Lee érkezett dühösen. Drake utóbbi hetekben vívott mérkőzései nem tartottak tovább pár percnél, és a korábbi világbajnok most sem húzta sokáig az időt. Habár az első Gravy Train-t még megúszta Lee, a másodikat már sikeresen bevitte Eli, ami után az ellenfele már nem tudta folytatni a mérkőzést.

King / The OGz  vs. Kronus
King a mérkőzése előtt elmondta csapatának, hogy nem fogja sokáig húzni az időt, itt ma nem birkózást fognak látni a nézők. Az OGz vezetője be is tartotta az ígéretét, meglepő módon ellenfelét egyetlen ütéssel legyőzte. A meccs után King mikrofont ragadott, és elmondta, hogy őt nem érdekli a tűzszünet, és ők akár most is megküzdenének az LAX-el. A kihívásra azonban az aktuális csapatbajnokok és Konnan nem jelentek meg az arénában.

A háttérben Sanata és Ortiz dühös volt Konnan-re, amiért nem engedte nekik, hogy megszegjék a tűzszünetet, és kiálljanak az OGz-el. Konnan azonban nyugalomra intette a fiúkat, és mondta nekik, hogy a Bound for Glory-ig várniuk kell, ahol egy Concrete Jungle meccstípusban fognak megküzdeni King-ékkel.

Alisha Edwards vs. Faby Apache 
Az AAA szervezet ismert birkózója Faby Apache Mexikóban megkapta a lehetőséget, hogy fellépjen az Impact Wrestling-nél, ellenfele pedig Alisha Edwards volt, aki múlt héten legyőzte Katarina-t. Faby rögtön a bemutatkozó mérkőzésén diadalmaskodni tudott egy Sit-Out Powerbomb-al, ami után Alisha már nem tudta folytatni a küzdelmet. A meccs után Josh Mathews felment a ringbe, és bejelentette, hogy Faby megküzdhet Tessa Blanchard-al az Impact Knockouts Championship címért jövő héten.

A backstage-ben McKenzie interjút készített Texano-val, aki tudja jól, hogy Aries-nek van két segítője, Moose és Killer Kross, de ő sincs egyedül, ugyanis ott van vele az ökle, és a kötele.
Egy rövid videóban Scarlett Bordeaux elmondta, hogy jövő héten nagy bejelentést fog tenni.

Lucha Brothers vs. Rich Swann & Matt Sydal 
Pentagon Jr. és Fenix óriási népszerűségnek örvend hazájában, a rajongók a "Cero Miedo" kántálással fogadták a korábbi világbajnokot. A négy birkózó kimagasló teljesítményt nyújtott a ringben, elképesztő mozdulatokkal kápráztatták el a közönséget. Nem meglepő módon a két luchador jött ki győztesen ebből a találkozóból, bár ahhoz képest, hogy Sydal és Swann még egymás elleni mérkőzésre készültek, kiválóan együtt tudtak dolgozni. Fenix a Death Valley Driver mozdulatát használta Rich ellen, amivel megnyerte a csapatmérkőzést. A meccs után visszatért az arénába az oVe és megakarták támadni Pentagon-ékat, de megérkezett Brian Cage, aki hátrálásra kényszerítette a Crist testvéreket és Sami Callihan-t.

A mérkőzés után egy rövid interjút adott Austin Aries az esti címmérkőzése előtt McKenzie-nek.
Ezt követően Gama Singh zavarta meg az épp masszíroztató Desi Hit Squad tagjait, akik jövő héten megmérkőzhetnek az LAX-el egy tét nélküli küzdelemben.
A folytatásban Joe Hendry és Grado új számát hallgathattuk meg, majd kiderült, hogy idén kit avat be az Impact Wrestling a Hall of Fame részlegébe. 2018-ban a mára már egyedüli TNA Original Abyss-t tiszteli meg a cég azzal, hogy beavatja a hírességek csarnokába. A ceremóniára egy nappal a Bound for Glory PPV előtt, október 13-án kerül sor.

Austin Aries(c) vs. El Texano – World Championship Match
Az adás főmérkőzésén El Texano kapott lehetőséget, hogy megpróbálja elhódítani a világbajnoki címet Austin Aries-től a mexikói közönség előtt. A bajnokot természetesen elkísérte a ringhez Moose és Killer Kross is, de ezzel Texano nem foglakozott, és beváltotta az ígéretét, használta a kötelét Aries-en, mikor a bíró nem figyelt oda. A mérkőzést azonban így sem tudta megnyerni, Austin a Brain Buster mozdulatával legyőzte a kihívóját. A küzdelem után Johnny Impact a kivetítőn egy videóüzenetet küldött a világbajnoknak, majd megjelent az arénában Eddie Edwards-al, és megtámadták Aries-t, és társait.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.