Header Ads

IMPACT! 2018. Szeptember 20. - Előzetes

A ma esti már Mexikóban rögzített IMPACT! adásban Austin Aries újra kockára teszi a világbajnoki címét, megtudhatjuk ki lesz a következő Hall of Fame tag, King üzenni fog Konnan-nek, Rich Swann kihívja egy mérkőzésre Matt Sydal-t, Alisha Edwards megküzd Faby Apache-al, valamint az oVe kiáll Laredo Kid, Aerostar és El Hijo del Vikingo triója ellen.

Azt már megtudhattuk, hogy az aktuális világbajnok kihívója Johnny Impact lesz az október 14-ei Bound for Glory PPV-n. Austin Aries azonban addig sem pihen, múlt hete Fallah Bahh-nak adott egy lehetőséget, hogy megpróbálja tőle elhódítani a világbajnoki övet. Bahh élete lehetőségét kapta a bajnoktól, de minden erőfeszítése ellenére Aries-t nem tudta legyőzni. Austin következő kihívója, a haza közönség előtt birkózó El Texano lesz.
Egy hete az Impact Wrestling bejelentette, hogy idén újra megrendezik a Hall of Fame ceremóniát a Bound for Glory PPV-n. A ma esti adásban kiderül, hogy ki csatlakozik Sting, Kurt Angle, Gail Kim, Jeff Jarrett, Earl Hebner és a Team 3D csapatához.
Az LAX és az OGz múlthéten újra egymásnak feszült. King és csapata azért érkezett az arénában, hogy felbőszítse Konnan-t, Santana-t és Ortiz-t, de ők türtőztették magukat és betartották a tűszünet szabályait. King az este folyamán újabb üzenetet küld az LAX-nek.
Első komolyan feudjára készül Rich Swann, az X-Division részleg egyik legtehetségesebb high-flyer-e. Matt Sydal a spirituális nézetét próbálja mindenkire ráerőltetni, de legfőképp Swann harmadik szemét szeretné felnyitni. Ezt Rich megelégelte, és kihívta a korábbi X-Division bajnokot egy mérkőzésre.
Alisha Edwards hosszú idő után újra győzni tudott egy hete a ringben, amikor is sikerült két vállra fektetnie Katarina-t. Alisha ezen a héten is ringbe lép, ellenfele pedig Faby Apache lesz.
Az Impact Wrestling most először forgatott TV adásokat Mexikóban, így nem volt meglepő, hogy a hazai tehetségeknek is lehetőséget ad a vezetőség. Ilyen többek között Laredo Kid aki már dolgozott együtt a céggel Garza Jr. csapattársaként. A másik nagy visszatérő a Lucha Underground birkózója Aerostar lesz, de megvillanthatja tudását El Hijo del Vikingo is, aki most lép fel először az Impact-nél. A trió ellenfele a korábbi csapatbajnok oVe lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.