Header Ads

IMPACT! 2018. Szeptember 13. - A nagy lehetőség - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Fallah Bahh kezébe óriási lehetőség hullott, csapatmérkőzést vívott egymással a Lucha Brothers és a Cult of Lee, Grado és Joe Hendry meglepetéssel készült Katarina-nak, reagált a múlt héten történtekre Johnny Impact, kötelek közé lépett az LAX, valamint újra szembenézett egymással Brian Cage és Kongo Kong.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Austin Aries, Killer Kross és Moose nyitotta az adást. A triót két kanapé várta a ringben, amit el is foglaltak, majd Aries mikrofont ragadott és elmondta, hogy múlt héten félreállították Johnny Impact-et. Moose kitért Eddie feleségére Alisha-ra is, de ekkor megérkezett KM és Fallah Bahh. Austin nem tudta minek köszönheti a látogatást, majd rátért az egészséges életmódra, amit a könyvével is képvisel. KM előbb belekötött a világbajnokba, majd Moose-t sem hagyta ki, szerinte ugyanis elárulta Eddie Edwards-ot és nem hiába kántálják a rajongók a "Douch" szót a Moose helyett. Ezt Moose nem nézte tétlenül, de végül Aries leállította a társát, és kihívta Fallah Bahh-t egy világbajnoki címmérkőzésre. Bahh ezzel élete lehetőségét kapta meg a világbajnoktól, amit ő maga sem hitt el.

Lucha Brothers vs. Cult of Lee 
A mexikói testvérpár újra egy szenzációs mérkőzéssel kápráztatta el a közönséget, ezúttal Trevor Lee és Caleb Konley ellen. Pentagon és Fenix végig uralta a mérkőzést, de a Cult of Lee tagjai is kihozták a maximumot a küzdelemből. A Lucha Brothers végül egy Fear Factor Piledriver-el zárta a meccset. A mérkőzés után, ahogy arra számítani lehetett megjelent a kivetítőn az oVe, és kihívta Pentagon-t, Fenix-et és Brian Cage-t egy csapatmérkőzésre, amit a Bound for Glory-n fognak megrendezni.

A backstageben KM és Fallah Bahh felkereste Eli Drake-et, és kérték tőle, hogy adjon valami tanácsot, mivel győzhetné le Bahh az este folyamán Austin Aries-t.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2014-es Slammiversary PPV azon pillanatát, mikor Kevin Von Erich móresre tanította DJZ és Jessie Godderz párosát, amiért azok megtámadták a fiait.

Tessa Blanchard adott egy rövid interjút, amiben elmondta, hogy nem tartozik köszönettel Allie-nek, amiért kiszabadította őt múlt héten Su Yung koporsójából.

Alisha vs. Katarina
Ahogy azt Grado és Joe Hendry megígérte, készültek egy kis ajándékkal Katarina számára. Ez a meglepetés egy dal volt, amiben természetesen a két jó barát kigúnyolta Katarina-t. Ha ez még nem lett volna elég, amíg Katarina a saját paródiáján dühöngött, Alisha két vállra fektette, és megnyerte a mérkőzést.

Az adás Johnny Impact interjújával folytatódott. Johnny elmondta Josh Mathews-nak, hogy múlt héten megsérült a nyaka és a könyöke, ezért most egy kis időre van szüksége, hogy visszatérjen az Impact Zone-ba. Állítása szerint hiba volt félvállról vennie Moose-t és Killer Kross-t amikor megtámadta Austin Aries-t. Az első számú kihívó igyekszik felépülni a Bound for Glory PPV-re.

The Fraternity vs. LAX
Mielőtt az LAX és az OGz újfent szembenézne egymással a Bound for Glory PPV-n, Santana és Ortiz még megmérkőzött a The Fraternity csapattal. Az aktuális Tag Team Champions meg is nyerte a küzdelmet, de győzelmi ünnep elmaradt, ugyanis megjelent a ringben King, Hernandez és Homicide. King-ék azért érkeztek az arénába, hogy úgy feldühítsék az LAX csapatát, hogy azok megszegjék a tűzszünet szabályait. Konnan-t úgy kellett visszafognia Santana-nak és Ortiz-nak, mikor az OGz vezetője azt mondta, hogy azt sajnálja, hogy az elütött kisgyerek Richie még mindig lélegzik.

A szegmens után megtudhattuk, hogy idén új taggal bővül a hírességek csarnoka. Az új Hall of Famer tag az idei Bound for Glory PPV-n kerül beavatásra, ám a személy kiléte a jövő heti adásból már ki fog derülni.

A színfalak mögött Rich Swann biztatta az este folyamán címmérkőzést vívó Fallah Bahh-t, azonban Matt Sydal közbeszólt. A korábbi X-Division bajnok nem értette Swann hogy adhat tanácsot, mikor saját magán sem tud segíteni. Rich ezt megelégelte és kihívta Sydal-t egy mérkőzésre.

Brian Cage(c) vs. Kongo Kong
Az aktuális X-Division bajnok Brian Cage újra szembenézett az Impact Wrestling szörnyével, Kongo Kong-al. A két óriás már nem nagyon tudott újat mutatni, Cage az F5 befejező mozdulatával legyőzte ellenfelét. A mérkőzés után Brian mikrofont ragadott, és elfogadta az oVe kihívását.

Austin Aries vs. Fallah Bahh – Impact World Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ami Fallah Bahh karrierje talán legmeghatározóbb küzdelme volt. Ezt a backstage-ben a kihívó tudtára is adták a roster tagjai is, akik mind biztatták Bahh-t. Aries kezdetben nem is vette komolyan az összecsapást, de Fallah győzni akarása arra késztette, hogy ne vegye félvállról a küzdelmet. A bajnok végül a Last Chancery befejezőmozdulatával legyőzte ellenfelét, és megőrizte a világbajnoki címét. A meccs után Aries megtámadta a földön fekvő Bahh-t, akinek a segítségére KM érkezett. Ezt azonban már Moose és Killer Kross sem nézte jó szemmel, és ugyan úgy mint egy hete Johnny Impact, KM is egy szék áldozata lett a ring oszlopánál.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.