Header Ads

IMPACT! 2018. Szeptember 13. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban újra a kötelek közé lép a Lucha Brothers mégpedig a Cult of Lee ellen, megtudhatjuk mit reagál Johnny Impact a múlt héten történtekre, Brian Cage megküzd Kongo Kong-al, King és Konnan közli a csapatával a főnökeik döntését, Grado és Joe Hendry megajándékozzák Katarina-t, valamint kiderül az is, hogy mire készül KM és Fallah Bahh.

Pentagon Jr. és Fenix az oVe-vel folytatott viszályuk után most újra a kötelek közé lépnek, ellenfeleik pedig Trevor Lee és Caleb Konley lesz. Mivel a mexikói testvérpár múlt héten üzent Sami Callihan-nek és a Crist testvéreknek, nem kizárt, hogy az oVe most sem bírja ki, hogy ne avatkozzon közbe a két csapat küzdelmébe.
Egy hete megtudhattuk, hogy Johnny Impact lesz az aki kihívhatja Austin Aries-t egy világbajnoki címmérkőzésre a Bound for Glory PPV-n. Aries nem repdesett örömében Johnny ötletétől, és Killer Kross valamint Moose segítségével félre is állította a kihívóját. A ma esti adásban megtudhatjuk miként reagál Impact a világbajnok múltheti tettére.
Johnny Impact és Kongo Kong viszálya minden bizonnyal lezártnak tekinthető, ugyanis Impact a világbajnok Austin Aries-el kezdett feudba, Kong pedig az este folyamán újra az aktuális X-Division bajnokkal, Brian Cage-el néz szembe. A tét nélküli mérkőzésen bármi megtörténhet, de ahhoz, hogy Kong legyőzze a gépet, segítségre is szüksége lehet, ugyanis Cage-t tiszta körülmények között még nem tudta pinelni senki.
King és Konnan főnökei egy hete figyelmeztették a két vezetőt, hogy a két csapatnak tűzszünetet kell kötnie egymással, legközelebb csak a Bound for Glory PPV-n küzdhetnek meg egymással. A PPV-n Konnan és King is a kötelek közé fog lépni, és ezt ma megtudja Hernandez és Homicide valamint Santana és Ortiz is. Az aktuális csapatbajnok LAX-nek ezen felül a ma esti meccsére is készülnie kell.
A ma esti IMPACT! adásban KM és Fallah Bahh párosa valami nagy dologra készül, de hogy pontosan mi lesz az, arról egyelőre semmit nem tudni.
Grado és Joe Hendry utolsó mérkőzése után nem várt fordulat történt. Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy Katarina máshogy viszonyul Hendry-hez, mint ahogy azt korábban tette, de hogy szerelmet valljon neki a párja előtt arra senki nem gondolt. Joe és Grado a történtek után megbeszélték a dolgot, és továbbra is legjobb barátként tekintenek egymásra, sőt még egy ajándékkal is készülnek az este folyamán Katarina számára.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.