Header Ads

IMPACT! 2018. Szeptember 06. - Válasz a miértre - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban visszavágót vívott egymással Rich Swann és Petey Williams valamint Tessa Blanchard és Su Yung, a Desi Hit Squad következő ellenfelei Grado és Joe Henrdy voltak, Eli Drake nyílt kihívást hirdetett, kötelek közé lépett az oVe, és megtudhattuk Moose miért csatlakozott Austin Aries és Killer Kross párosához.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann vs. Petey Williams
Egy hete Rich Swann legyőzte Petey Williams-t, a kanadai birkózó azonban élt a visszavágó jogával, és újra szembenézett Swann-el. A mérkőzés előtt megérkezett az arénába Matt Sydal, és csatlakozott a kommentátorokhoz. A visszavágó még a múltheti küzdelemnél is jobban sikerült, a két birkózó rengeteg mozdulatot bevetett egymás ellen. A mérkőzés egy adott pontján Sydal úgy gondolta, segít Swann-nek, hogy kinyissa a harmadik szemét, de ezzel csak összezavarta, így nem is tudta tökéletesen végre hajtani a mozdulatát, amit Petey ki is használt és a Canadian Destroyer-el legyőzte ellenfelét.

Desi Hit Squad vs. Joe Hendry & Grado
Joe Hendry egy újabb paródiadallal készült az estére, most az indiai formációt figurázta ki. Rohit Raju és Gursinder Singh bizonyítani szerettek volna mentoruknak, Gama Singh-nek, így mindent beleadtak a meccsükbe. A másik oldalon viszont már más volt a helyzet, Grado, Joe Hendry-vel ellentétben most sem volt összeszedett. A csapat újabb vereségéért Katarina természetesen Grado-t okolta, majd elmondta neki, hogy ő nem belé, hanem Joe-ba szerelmes. A lány megcsókolta, Hendry-t, aki nem tudta hova tenni a dolgot. A két barát továbbra is kiáll egymás mellett, és ez az incidens semmit sem változtatott a kapcsolatukon.Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban  újra átélhettük, ahogy lehullt a lepel az Aces&Eights vezetőjéről. Bully Ray a csapattársai segítségével legyőzte Jeff Hardy-t, és lett a szervezet új világbajnoka.

KM és Fallah Bahh meglátogatta Scarlett Bordeaux-t, hogy megköszönjék a lánynak amiért támogatta őket.

Eli Drake vs. Stone Rockwell
Eli Drake érkezett a ringbe, hogy beszéljen kicsit az elmúlt hetek történéseiről. A korábbi világbajnok szívesen megküzdene valakivel, a kihívására pedig Stone Rockwell érkezett, aki már jó ideje dolgozik együtt az Impact Wrestling-el, ringbeli debütálásra azonban még csak most került sor. Eli nem sokáig húzta az időt, rögtön legyőzte ellenfelét egy Gravy Train-el.


A szünetben egy promo videóban a Lucha Brothers elmondta, hogy nem félnek az oVe-től, akár Brian Cage nélkül is bármikor kiállnak ellenük.

Austin Aries, Killer Kross és Moose az öltözőjükben pihent, amikor is belépett a szobába Alicia Atout, és számon kérte Moose-t, hogy miért árulta el Eddie Edwards-ot. A világbajnok elmondta neki, hogy ma este ő is mint mindenki más meg fogja tudni a választ. Ezt követően Alisha Edwards is megjelent a helységben, akit szintén nem hagyott nyugodni a múlt heti történésék, de Aries őt is lecsillapította, és kérte, hogy különítse el az üzletet a személyes dolgoktól.

Tessa Blanchard(c) vs. Su Yung – Knockouts Championship Match 
Su Yung egy hete a ReDefined adásban kockára tette a Knockouts Championship címét Allie és Tessa Blanchard ellen, aminek következtében a harmadik generációs birkózólány elhódította tőle a bajnoki övet. Su most megkapta a lehetőséget, hogy visszaszerezze amit hónapok óta birtokolt, azonban a mérkőzésre meglepő módon egyedül érkezett. Így, hogy nem voltak mellette a koszorúslányai, tiszta körülmények között kellett megküzdenie Tessa-val, amiből nem is tudott győztesen kijönni. Tessa Blanchard megvédte a címét, de Yung a meccs után megtámadta a lányt, és belefektette egy koporsóba amit már a segítői hoztak be az arénába. Ezt Allie és Kiera Hogan nem hagyta annyiban és Tessa segítségére siettek, aminek a bajnok viszont nem örült.

Konnan és King egy hete rejtélyes telefonhívást kapott. Az OGz és az LAX vezetőjének jelenése volt a nagyfőnököknél, ugyanis szerintük túl messzire ment egymással a két csapat. A Bound for Glory PPV-n a két csapat újra szembenéz egymással, azonban a mérkőzésen Konnan és King is a kötelek közé kell hogy álljon.

oVe vs. Zachary Wentz, Ace Austin & Trey Miguel – Six Man Tag Team Match 
Az este főmérkőzésén a Crist testvérek és Sami Callihan három fiatal srác ellen lépett a kötelek közé. A két csapat igazán jó mérkőzést vívott egymással, amiből nem meglepő módon az oVe jött ki győztesen. Sami a meccs után folytatta amit elkezdett, és kiosztott egy Piledriver-t Ace Austin-nak, majd kért egy mikrofont, és figyelmeztette Brian Cage-t, ha beleszól az üzletükbe, azt soha nem fogják elfelejteni.

Austin Aries, Killer Kross és Moose érkeztek a ringbe. Moose elmondta, miért állt be Austin Aries mögé. Állítása szerint ő végig ott volt Eddie Edwards mellett. Ott volt mikor megsérült Sami Callihan miatt, ott volt mikor folyton hülyeségeket csinált, és ott volt a Tommy Dreamer-rel való feudjánál is. Mikor azonban Moose kórházba került a Slammiversary PPV után Eddie nem volt sehol. Egyedül Killer Kross látogatta őt meg, és Aries érdeklődött telefonon az állapotáról. A szegmenst Johnny Impact szakította félbe, aki közölte Austin Aries-el, hogy megegyezett a vezetőséggel, és október 14-én a Bound for Glory PPV-n kihívhatja őt egy világbajnoki címmérkőzésre. Aries nem akart addig várni, és kihívta egy meccsre Johnny-t, amit végül a biztonságiak sem tudtak megfékezni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.