Header Ads

IMPACT! 2018. Augusztus 30. ReDefined - Összefoglaló

Az eheti speciális ReDefined IMPACT! adásban Brian Cage kockára tette az X-Division bajnoki címét Fenix ellen, kötelek közé lépett Eli Drake, Allie, Tessa Blanchard és Su Yung megküzdött egymással a Knockouts Championship címért, visszatért a ringbe Rich Swann hogy megmérkőzzön Petey Williams-el, és az este főmérkőzésén szembenézett egymással Eddie Edwards és Moose, valamint Austin Aries és Killer Kross párosa.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Brian Cage(c) vs. Fenix – X-Division Championship Match
Sami Callihan legyőzésével Fenix kiérdemelt egy X-Division címmérkőzést Brian Cage ellen. A kihívót elkísérte testvére is a ringhez, de Pentagon még véletlenül sem szól közbe a két birkózó küzdelmébe. Cage és Fenix elkápráztatta a közönséget, és rengeteg mozdulatot bevetett egymás ellen. Elégedettségüket a rajongók a "Fight forever" kántálással jelezték a gép és a luchador felé. A gigászi összecsapásból végül Brian Cage jött ki győztesen, aki igaz nem egy tökéletesen kivitelezett, de a felső kötélről végrehajtott Powerbomb-al legyőzte Fenix-et. A mérkőzést követően megjelent az arénában az oVe, és megtámadták a Lucha Brothers-t. Cage először szó nélkül akarta hagyni a történteket, majd meggondolta magát, és közönség nagy örömére segített a bajbajutott testvéreken.  

A mérkőzés után a kamera a kommentátorasztalhoz irányult, ahol Josh Mathews egy pillanatra el is csendesedett, miközben a közönség a "We want Jericho" kántálásba kezdett. Josh elmondta, a múlt héten balesetet szenvedő Richie fel fog épülni a sérüléséből.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban Grado és Al Snow egy korábbi mérkőzését nézhettük meg újra, ami után a BDC tagjai megtámadták a két birkózót, de ezt végül Drew Galloway megfékezte.

A szünetben Scarlett Bordeaux Bobo kíséretében megérkezett az épülethez, de a biztonsági őr nem akarta átengedni őket a sorompón. A lány csábításának azonban ő sem tudott ellenállni.

Az OGz tagjai dühösek voltak a múlthéten történtek miatt, köztük King, aki egy váratlan telefonhívást kapott. King megkérte Homicide-ot és Hernandez-t, hogy amíg vissza nem tér, ne csináljanak semmit.

Alicia Atout interjút készített Tessa Blanchard-al az esti mérkőzése előtt. A lány beszélt a legendás családjáról, és hogy az este folyamán meg akarja szerezni a Knockouts Championship címet.

Eli Drake érkezett a ringbe, aki a kötelek közé szólította a két helyi birkózót, akik múlt héten legyőzték Trevor Lee és Caleb Konley párosát. Eli kérte őket, hogy mutatkozzanak be, majd úgy döntött megküzd egyikükkel. Mr. Atlantis felajánlotta magát, ám Drake végül Brandon Tidwell-t választotta. A korábbi világbajnok esélyt sem adott ellenfelének, rögtön lerohanta Tidewell-t, majd egy Gravy Train-el pontot is tett a mérkőzés végére. Eli kezet rázott az ellenfelével, majd kiosztott egy Gravy Train-t Mr. Atlantis-nak is.

Su Yung (c) vs. Allie vs. Tessa Blanchard – Three Way Knockouts Championship Match
A három lány összecsapása nem ment zökkenőmentesen, ugyanis Su Yung-ot elkísérték az arénába a koszúrlányai is, akik természetesen közbe is avatkoztak a mérkőzésbe. A küzdelemből végül Tessa Blanchard jött ki győztesen, aki végül Allie pinnelésével, megszerezte a Knockouts Championship címet, amit azóta szeretett volna, mióta megérkezett az Impact Wrestling-hez.
A mérkőzés után láthattunk egy jelenetet, amiben Gama Singh megkereste a Desi Hit Squad tagjait, és egy söprűvel nekik esett, amiért kikaptak múlt héten KM és Fallah Bahh párosától.

Az LAX klubházban Konnan-ék örültek, hogy visszaszerezték a Tag Team Champinship címeket, de aggasztotta őket, ami Richivel történt. King-hez hasonlóan Konnan is kapott egy telefonhívást, ami után el kellett mennie, és kérte Sanatana-t és Ortiz-t, hogy ne tegyenek semmit amíg vissza nem jön.

The Smoke Show
Scatlett Bordeaux műsorának eheti vendégei Grado, Katarina és Joe Hendry voltak. Scarlett szerint Katarina és Joe Hendry között több van mint barátság. A felek ezt tagadták, majd Hendry elmondta, hogy jövő hétre írni fog egy dalt, amiben mindent meg fog magyarázni.

Rich Swann vs. Petey Williams 
Rich Swann egy kisebb kihagyást követően visszatért az Impact Zone-ba, hogy kiálljon Petey Williams-el szemben. A két high-flyer végig kiélezett küzdelméből most Rich Swann jött ki győztesen, aki egy Standing Shooting Starr-al kopogtatta ki Petey-t. A két birkózó története itt még korántsem ért véget, ugyanis a felek jövő héten visszavágót vívnak egymással.
A meccs után az épp győzelmét ünneplő Swann-t Matt Sydal kereste fel, hogy segítse felnyitni a harmadik szemét. Rich Swann nem kért a lehetőségből, majd a beszélgetésüket Alisha Edwards sikolya szakította félbe. Moose-t megtámadták, és minden bizonnyal Killer Kross volt a tettes.

Austin Aries (c) & Killer Kross vs. Eddie Edwards – 2 on 1 Handicap Match
A meghirdetett Tag Team mérkőzés végül egy 2 on 1 Handicap meccsé alakult, ugyanis Moose nem tudott megjelenni az arénában Killer Kross-nak köszönhetően. Eddie kénytelen volt egyedül kiállni Aries és Kross ellen, és ahogy az elmúlt hetekben ez történt, a túlerő most is a világbajnok és társa felé billentette a mérleget. A mérkőzés egy adott pontján megjelent Moose, hogy segítsen csapattársának, ekkor azonban nem várt fordulat történt. Moose kiosztott egy spear-t Eddie-nek, majd mindeni nagy meglepődésére, csatlakozott Austin Aries és Killer Kross párosához.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.