Header Ads

Heyman a színfalak mögött - visszatérnek a menedzserek?

Miközben Brock Lesnar ismét a UFC-s pályafutására összpontosít, az "Őrült Tudós" sem maradt munka nélkül, és még az is lehet, hogy teljesítménye további változásokat hoz a WWE-be.

 

Noha a WWE állítólag nem zárkózik el attól, hogy Lesnar távollétében is televíziós karakterként alkalmazza Heymant, egyelőre nem született döntés arról, hogy ezt milyen szerepkörben (vagy kinek az oldalán) tehetné. Amíg arra várunk, hogy kiderüljön, ki lehet a következő Paul Heyman Srác vagy Paul Heyman Lány, az ECW legendás vezetője a színfalak mögött teheti hasznossá magát, ugyanis rendszeresen jelen van a WWE tévéfelvételein, hogy hozzátegye nem mindennapi tudását a produkcióhoz. Érdekesség, hogy már a július 9-én műsorba kerülő RAW kiszivárgott dokumentumain is íróként lett feltünteve.

A Lesnar-Heyman kapcsolat sikere abba is változást hozhatott, ahogy Vince McMahon a birkózók mellett dolgozó menedzserek szerepét szemléli, ugyanis jelenleg azt pletykálják, hogy a WWE a függetleneknél dolgozó menedzsereket figyeli, azzal a szándékkal, hogy leigazolják őket valamelyik jelenlegi szupersztár kísérőjének. Ezen folyamat első lépése lehetett, hogy Drake Maverick az Authors of Pain, Lio Rush pedig Bobby Lashley mellé került, a Smackdownon pedig a valet-k fontossága is erősödőben van, hiszen Maryse, Zelina Vega vagy Lana egyaránt hatékonyan látják el ezt a szerepet.                                                                                                     
Forrás: PWInsider és Wrestling Observer Newsletter 
 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.