Header Ads

Eredetileg Hulk Hogan visszatért volna a SummerSlamen

A WWE szerette volna, ha Hulk Hogan visszatérését a SummerSlamen, de ez különböző okokból elmaradt.
Már csak az a kérdés, hogy mikor? - (Fotó: WWE)
A Fired Up podcast állítása szerint Hogant végül azért nem hozták vissza, mert a Hall of Famebe történő visszavétele vegyes érzelmeket váltott ki a WWE öltözőjében. Emellett Hogan előállt az nWo újbóli összehozásával, amely okán arról szóltak a hírek, miszerint Vince McMahon megorrolt rá. Azonban Hogan a Sport Illustrated kérésére cáfolta ezeket az értesüléseket.

Először is ez az egész nWo dolog élvezi Vince McMahon támogatását. Hallottam emberekről, akik mást mondanak, de nagyszerű az összhangom Vince-szel, beszéltünk erről és az ő áldása alatt tesszük a dolgunkat. A reakció hihetetlen, sokkal nagyobb mint azt vártuk, különösképpen az Egyesült Királyságban. Nagyjából százezer reagálást kaptunk a bejelentést követően. A rajongók hűségesek. Mind emberek vagyunk és mindannyian követünk el hibákat, én hatalmas hibákat követtem el. Nem vagyok tökéletes, de próbálok pozitív hatást gyakorolni mindennap. Az emberek mellém álltak és velem tartottak. Ezt soha sem fogom elfelejteni. Ismernek engem, tudják ki vagyok és tudják, hogy mennyire szeretem ezt a bizniszt, ez az életem. Semmi másom sincs csak szeretetem a rajongók felé, örökké hálás leszek.

A Fired Up podcast szerint ugyan Hogan megkapta Vincesztől az engedélyt, azért van egy kis heat rajta a WWE-ben, mivel használni akarták őt, de a Hukster önálló utakra lépett. A WWE még várni akar Hogan használatával, bár már a közvélemény tudja, hogy újra a szervezet részét képezi. Talán Szaúd-Arábiában már visszatérhet a Crown Jewel pay-per-viewn, ahol a herceg közismerten nagy rajongója a veterán birkózóknak.

(Forrás: OldSchool)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.