Header Ads

Batista mindennap gondol a visszatérésre

A korábbi WWE Nehézsúlyú Világbajnok Batista a What Culturenek adott interjút.
(Fotó: WWE)
Az interjúban többek között az esetleges visszatérésről is kérdezték, amelyben Batista kitérő válaszok helyett őszintén beszélt az érzéseiről.

Ez egy olyan dolog, amelyre naponta gondolok. Imádom, szenvedélyem van a pankráció iránt. Én egy fizikai előadó vagyok, amely mindennap hiányzik. De azt gondolom jól kellene időzítenem, egy megfelelő ellenféllel szemben. Csak ennyi. Legutóbb mikor visszamentem az jó szándékú volt, de úgy érzem kreatív ügyileg nem azt kaptam, mint amit ígértek nekem. Ahhoz, hogy visszamenjek szabadnak kellene lennem és számolni azzal a faktorral is, miszerint megsérülök. Ha megsérülnék, akkor időbe telne, míg felépülök, így ezzel a tényezővel is számolnom kell.

1 megjegyzés:

 1. a legutóbbi visszatérésével élete hibáját követte el
  nem vele volt a baj, hanem az időzítéssel, egyszerűen nem rá voltak kíváncsiak
  az a negatív visszhang pedig ami körülötte volt egyszerűen nevetséges volt
  az egy dolog, hogy ki akarták maguknak sírni bryant, de az a boo koncert amit kapott az már nem is a szánalom, hanem egyenesen vicc kategória volt
  rosszkor volt, rossz időben
  ennek ellenére egy egész szép kis heel futás lett belőle a végére, és jó volt ismét együtt látni az evolutiont
  de nyilván nem erre számított, mikor visszajött
  az idő pedig most is ellene van
  már annál a bizonyos visszatérésnél is bőven 40 felett volt, ennek ellenére fulltime-ban tért vissza, nemcsak a rawon és az sd-n meccselt, de live eventeken is fellépett
  ha másért nem is, ezért mindenképp kijár neki a tisztelet
  nem azt csinálta, mint goldberg (nagy visszatérés címszó alatt 3 squash meccs), vagy mint brock (akinek az éves meccseit az egy kezemen meg tudnám számolni)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.