Header Ads

Az Impact Wrestling vezetői a WWE-vel tárgyaltak

Nagyszabású titkos találkozóra került sor Titan Towersben.


A PWInsidernek több forrás is megerősítette, hogy a tulajdonos Anthem Sports&Entertainment képviseletében az Impact Wrestling elnöke, Ed Nordholm és a szervezet egyik ügyvezető alelnöke, Scott D'Amore a múlt héten Stamfordban jártak, ahol a WWE magas rangú döntéshozóival tárgyaltak a cég székházában. Úgy tudni, hogy a WWE képviselői Triple H stábjából kerültek ki, az ellenben nem szivárgott ki, hogy Hunter személyesen is részt vett-e a megbeszélésen, csupán annyi bizonyos, hogy Vince McMahon nem volt jelen.

A portál megkeresésére az Impact képviselői hivatalosan nem kívántak reagálni, de a cégen belüli források hangsúlyozták, hogy szó sincs a szervezet vagy akár az Impact videóarchívum eladásáról, és egyikre sem keresnek vevőt.

A WWE részéről annyi hír érkezett, hogy oldott hangulatú megbeszélést folytattak, és nem konkrét ügyekben tárgyaltak, csupán a két cég helyzete és egymással való viszonya volt a téma. Mióta az Anthem átvette az Impact Wrestling irányítását, már több ízben is akadt rá példa, hogy a WWE megegyezett velük a tulajdonukban álló felvételek vagy állóképek használatáról, amiket főleg a Hardy-fivérekről és AJ Stylesról szóló Networkös anyagokban láthattunk. A pletykák szerint a mostani megbeszéléseket is a jövőbeni együttműködés lehetősége ihlette.     

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.