Header Ads

A Mixed-Match Challenge újra töltve

A WWE ma bejelentette, hogy októberben újra lesz Mixed-Match Challenge.
(Fotó: WWE)
Ezt azonban már nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Németországban, Mexikóban, Ausztráliában, Franciaországban, Indonéziában, a Fülöp-szigeteken, Spanyolországban, Thaiföldön és Vietnamban is élőben közvetítik majd szeptember 18-tól, kedd esténként. A sorozat ezúttal 14 epizódból fog állni, amelyet ismét a Facebook Watch szolgáltatáson keresztül lehet majd élőben követni. Az epizódok 30 percesek lesznek, amelyeken a Raw és a SmackDown Live tagjai fognak szerepelnie.

Minden páros egy férfi, illetve egy női birkózóból áll majd, így a szabályok értelmében a ringben csak az azonos neműek küzdhetnek egymással. Ha az egyik férfi tag esetleg megütni a másik csapat női tagját, akkor abban az esetben azonnal diszkvalifikálnák a párost.

A Raw csapatai: Braun Strowman & Alexa Bliss, Bobby Lashley & Sasha Banks, Finn Bálor & Bayley, Jinder Mahal & Alicia Fox, Kevin Owens & Natalya.

SmackDown Live csapatai: The Miz & Asuka (ők az első széria győztesei, akkor még a Raw színeiben), Jimmy Uso & Naomi, and Rusev & Lana, AJ Styles & Charlotte Flair and R-Truth & Carmella.

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.