Header Ads

WWE: Gigászi összecsapásokat tartogat még 2018

Sokan nem gondolnák, de még jó pár nagy mérkőzést tartogat számunkra az idei év.
(Fotó: WWE)
2018-at nyugodtan hívhatnánk a nosztalgia évének is, hiszen számos régi párharc és viszály ébredt újra, még ha csak egyetlen mérkőzés erejéig is. Emlékezhetünk például a WrestleManiára, ahol The Undertaker és John Cena több mint egy évtized után feszült újra egymásnak, de Triple H és Kurt Angle is találkozott egy tag team mérkőzésben vagy éppen említhetnénk John Cena és Triple H egyéni csatáját is a Greatest Royal Rumbleről. A java azonban még hátra van, hiszen több pikáns párosítást is asztalra tett számunkra a WWE. A SummerSlamen kapásból három összecsapást is tudunk mondani, amelyre felkapjuk a fejünket.

The Miz vs. Daniel Bryan
Egy párharc amely évek óta épülgetett, de csak azzal válhatott valósággá, hogy Daniel Bryan megkapta az orvosi engedélyét. Azonban kettejük küzdelme ennél is messzebb nyúlik vissza, hiszen Bryan még The Miz mellett került a WWE-be, majd Daniel első győzelmét is Miz ellen szerezte meg. Az igazi nagy szóváltások mégis akkor következtek be, amikor Bryan a SmackDown Live General Menedzsere, így egyben The Miz főnöke is volt. The Miz sohasem bizonyult könnyű embernek, így többször is egymásnak estek, a legdurvább Miz azon kirohanása volt, amikor Bryant becsmérelte azért, hogy nem léphet többé ringbe. A "Yes Man" most megmutathatja, hogy még mindig a nagyok közé tartozik.

AJ Styles (c.) vs. Samoa Joe - WWE Bajnoki Címmérkőzés
Talán ha pár évvel ezelőtt azt mondja nekem valaki, hogy AJ Styles és Samoa Joe a WWE Bajnoki Címért fog megmérkőzni egymással egy SummerSlamen, akkor jót nevetek. Soha nem gondoltuk volna, hogy a két TNA-s ikon egyszer a WWE zászlóshajóivá válik. De mint láthatjuk ez történt és a régi sérelmeket elővéve ezúttal egy nagyobb színpadon varázsolhatnak, immáron jóval tapasztaltabban, mint mondjuk tíz esztendővel ezelőtt. Hogy lesz-e új bajnok? Azt nem tudjuk, de azt igen, hogy egy jó és izgalmas meccset láthatunk majd.

Roman Reigns vs. Brock Lesnar (c.) - WWE Universal Bajnoki Címmérkőzés
Hányadik is? Negyedik, de még mindig nem unalmas, bár reméljük, hogy nem a WrestleMania 34-es meccsüket ismétlik meg, hanem mondjuk azt amelyiket a WrestleMania 31-en vagy a Greatest Royal Rumble-ön láthattunk. Persze az lenne a legjobb ha valami újat mutatnának, amely méltóan zárja le ezt az évek óta húzott viszályt. A meccsnek az is ad egy különlegességet, hogy továbbra is kérdéses Brock Lesnar jövője a szervezetnél. Vajon megy vagy marad? Ezt nem tudhatjuk pontosan, de lassan már az eredményből sem következtethetünk majd egyértelműen.

Triple H vs. The Undertaker - Last Time Ever
Ez a két legenda már számos egymás elleni mérkőzésen van túl, de most még egyszer utoljára a nosztalgia és a rajongók kedvéért megküzdenek egymással Ausztráliában a Super Show-Down pay-per-viewn. Emlékezhetünk rá, hogy anno Triple H szerette volna megtörni The Undertaker WrestleMania győzelmi szériáját, amely barátjának Shawn Michaelsnek sem sikerült. Végül neki sem jött ez össze. Az End of an Era mérkőzést végül The Undertaker nyerte meg, amely óta messziről elkerülték egymást.

John Cena vs. Kevin Owens
Elsőre talán nem tűnik olyan nagy mérkőzésnek, de számos régi sérelem jöhet elő a két birkózó között. Kevin Owens 2015-ben John Cena ellen debütált a main rosteren, majd egy máig emlékezetes három mérkőzés sorozatot hagytak maguk mögött. Azóta Cena legenda státuszba lépett, míg Owens egy hatalmas fejlődést bemutatva már világbajnok is volt. Kevin karrierje azonban az utóbbi időben kicsit megtorpant és egy Cena elleni mérkőzés lehet számára az a pillanat, amikor visszakapaszkodhat és ezt követően újra címmeccsek sorában találhatja magát.

Alexa Bliss vs. Trish Stratus
Alexa korunk egyik legjobb és legtehetségesebb női birkózója, így biztosan a lehető legjobbat adja majd ki magából a Hall of Famer legenda ellen. Stratus korának az egyik legjobbja volt, amelyet jól mutat a hét elnyert női bajnoki cím is. A tudása mint láthattuk a női Royal Rumble mérkőzésben is, még nem kopott meg. Azt se feledjük, hogy az Evolution lesz a történelem első kizárólagos női pay-per-viewja a WWE-ben, így extra teljesítményt várhatunk mindkettejüktől.

VÁRHATÓ MECCSEK
(Fotó: WWE)
AJ Styles vs. Daniel Bryan
Tegyük föl, hogy AJ Styles címet véd, míg Daniel Bryan is túl teszi magát végre The Mizen, így újra célba veheti azt a címet, amelyet a sérülése miatt egykoron leadni kényszerült. Ősszel simán benne van a pakliban, hogy összeakaszkodnak és őket ismervén biztosan egy csodálatos mérkőzést tennének le az asztalra. A WrestleMania után ugyan már összecsaptak, de egy heti adáson mégsem olyan a dolog, mint ahogyan azt sokan elképzelik.

Kurt Angle vs. Brock Lesnar
Ez egyelőre csak feltételezés, de ha Lesnar marad a WWE alkalmazásában akkor ez egy olyan történet lehet, amelyet nem szabad kihagynia a szervezetnek. Mióta Angle General Menedzser azóta többször is problémái akadtak Brock Lesnarral. Emlékezhetünk arra is, amikor Lesnat egy F5-val küldte haza főnökét, aki egykoron az egyik legnagyobb ellenfele volt. Azok a bizonyos 2002-es, 2003-as csaták...

Ennyi lett volna ez a kis kedvcsináló cikk. Persze aztán könnyen lehet, hogy ezek a mérkőzések rosszul sülnek el és más összecsapások hoznak minket ámulatba, de hát ezért szép a Pankráció. Alexa Bliss és Ronda Rousey csatája is jónak ígérkezik, az NXT TakeOvereken mindig jó mérkőzések vannak és még ott lesz a Survivor Series is a brandek közötti csatákkal.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.